BackW00d napisal/-a: ↑03. Marec 2020, 07:49
Nimam fetiša da bi avte razbijal. Ampak kdaj pa človek tudi preceni ali pod vplivom okolice proba kaj več. Ker pač drugi tudi so, valda bom pa še jaz.
Probaš, ampak se ne precenjuješ toliko da bi polomil avto, s katerim moraš naslednji dan v službo.
Drugače pa izredno pohvalno je da veš kdaj je dost, da nisi tisti maček ki mora probat, da vidi da je dost potem ko je že opečen
Tega, da avta ne razbijem na offroadu, se držim že dolgo časa (še iz časov feroze).
A ni nasplošno znano (in kao za nas velja) da Subarujaši radi rinemo v vse mogoče tudi tam kjer mogoče nimamo kaj delat?
Ja, rinemo. Ampak zato, da dokažemo, česa je avto sposoben. Večinoma so subaruji sposobni veliko več, kot si večina voznikov sploh misli. Sem se že vozil po takih terenih, da mi je človek, ki vsak dan dela v hosti in vleče hlodovino iz najbolj čudnih zakotnih delov gozda v dolino, rekel, da on tja nikoli nebi šel, pa je navajen vsega hudega. Nič ti ne pomaga u iber zrihtan o vozilo, če se precenjuješ in nimaš znanja o vožnji po terenu. Vse kar boš naredil je to, da boš ali polomil avto, ali pa "obsodil" še 3 avte zraven, da te bodo povlekli iz dreka.
Takrat v Logatcu se je tam po blagomixu nekaj sukaj, pa je menjalnik al sklopka odpovedala sodelovanje, človek pa je prišel iz Maribora menda? Nevem če se še prav spomnim....
Če se jaz prav spomnim, je pozabil naliti olje v menjalnik, ko ga je menjal.
Enkrat vem da je Karli utrgal polos na DL-u spredaj, ko smo se v BTC-ju dobili, takrat je mel še BojcT T-ja

Kr neki časa nazaj.
Polosi je odlomilo kr nekaj ljudi. Tudi Kamnek na Vrhniki na leoncu.
Sej pravim, če je stvar turistična načeloma ni nevarna. Ker to pa nek povprečen Subaru tudi zdrži.
Sem že bil na turističnem off roadu. 46km roadbooka po isti progi kot tekmovalci na uradni dirki. Samo nisi bil omejen s časom. Po 12 urah sem bil na sedemindvajsetem kilometru zahvaljujoč vitlu na avtu. Ostali so pred dvajsetim kilometrom odstopili. (imam ta pokal v vitrini doma. Je bil krvavo zaslužen.)
Tako da turtistične zadeve je treba vseeno pregledat prej, preden greš na progo.
Zato pa pravim, da bi sami naredili progo, kjer je vse vključeno (nakloni, blato, ...) , ampak v taki meri da na subaruju ne boš lomil odbijačev.
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”