Sem bil danes pri najinem znancu (k si mi ga ti predstavu
Karlija sem pa kontaktiral že za samo olje, pa mi ni nič odgovoril, pa tudi nimam prevoza tja pa nazaj, če peljem k njemu.
Tko da sami nepotrebni stroški in neprespane noči zadnje čase.
Sem bil danes pri najinem znancu (k si mi ga ti predstavu
Nekak tole dvomim, ker teh puš se nabere za 500€ in glede na to kolk je upalu visko, nekak ne vidim, da bi še to metal v avto ?
To je naložba za naprej....ful se pozna, ko menjaš stare puše z novimi. Avto se dosti lepše odziva čez luknje, volan je bolj direkten, zavijanje je bolj natančno. Jaz sem takoj opazil razliko, pa sem samo spredaj puše menjal.
Zanimivo, ko sem dober mesec nazaj kupoval še ni bilo celotnega kompleta ampak sprednji in zadnji komplet, puše nosilca zadnjega diferenciala in samega diferenciala pa moraš naročiti posebej (na fotografiji sicer je označeno, vendar ni v kompletu - spodaj info) - tega nisem videl, tako da moram to še dokupit.BackW00d napisal/-a: ↑07. Marec 2020, 22:30Edit#1: Vidim da ima strongflex stran za ta meodel Legacy-a in OB-ja "full-kit", ki dejansko vsebuje puše diffa in nosilca diffa. Ubistvu ima vse, razen puše za končnike stabilizatorja ter za zadnji most. Pa samo 313€ stane (rdeč) oziroma 344€ (sport). Zakaj pa pizduni za imprezo nimajo takega kompleta...lopovi!
Torej je za OB-ja ceneje kot za Imprezeajej
![]()
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov