Avto je doma, lepo € šamarčino sem dobu
Klepetalnica - kar ne sodi drugam PART 11
- Kristijan
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 1324
- Kraj: Goričko
- Kontakt:
Re: Klepetalnica - kar ne sodi drugam PART 11
Brez Subaruja trenutno - na petrolu me še komi poznajo ...
Nimate dovoljenj za ogled prilog tega prispevka.
Fotograf FOTOGRAFIRA fotografijo, Slikar SLIKA sliko.
Šele ko se nehaš obremenjevati s porabo, se začne veselje in zabava. 
Quarantine 3P Overland 
Kako ste pa vi izolirani??
#Forester 02'
#Forester S-Turbo 99'
#Outback H6 04'
#3POverland
#Forester S-Turbo 99'
#Outback H6 04'
#3POverland
Moja soba za samoizolacijo...
ignorance is bliss
Kovček, ki ga moraš met stalno s sabo:
https://i.pinimg.com/originals/36/b8/0b ... 0bf658.jpg
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
Zanimivo branje:
https://www.carmd.com/wp/wp-content/upl ... ec2019.pdf
https://www.carmd.com/wp/wp-content/upl ... ec2019.pdf
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
Lahko bi kej poklical?
Lahko bi pa glede na situacijo, ki se odvija nismo hotel prevec ljudi navlect na kup + je takoj guzva in dolga cakanja da se sprav vse avte cez vse ovire.... Se bo cas za skupne voznje sam da se mal poleze tale korona
#Forester 02'
#Forester S-Turbo 99'
#Outback H6 04'
#3POverland
#Forester S-Turbo 99'
#Outback H6 04'
#3POverland
Podobno ... divje kempiranje stran od množic ter plezarija ... https://s9.mojalbum.com/17370239_182394 ... 868720.jpgQuarantine 3P Overland
I'm just a soul who's intentions are good, oh Lord, please don't let me be misunderstood ...
Ker vas je dosti računalniških tipov tukaj imam eno uprašanje za vas...
Men je danes ponoči okol treje ure poslalo sms da je bil opravljen nakup ki ga sploh nism opravil... Bilo je pa iz ebaya, kar neka odeja in to dva komada edn po 4.2'$ en pa 1.88$..
Zdaj pa pojma nimam, kaj naj naredim, ker nikjer ne dobim kako bi to preklical...
Men je danes ponoči okol treje ure poslalo sms da je bil opravljen nakup ki ga sploh nism opravil... Bilo je pa iz ebaya, kar neka odeja in to dva komada edn po 4.2'$ en pa 1.88$..
Zdaj pa pojma nimam, kaj naj naredim, ker nikjer ne dobim kako bi to preklical...
Meni se je nekaj podobnega zgodilo pred dobrim letom.
Takoj pisal na "support" tako na eBayu in PayPalu, oboji takoj odgovorili. Na Paypalu sem imel isti dan denar vrnjen, potem pa so oni naprej raziskovali, če so. Jaz nisem slišal nič več o tem. Zamenjal gesli in do sedaj ni bilo več težav. Ja šlo pa za neko čudno zadevo, ker moj eBay ni imel zavedenega nakupa, če si pa na PayPalu sledil linku ob računu, si pa videl neke kitajske čevlje za 4 EUR, ki so jih naročili na nek naslov v Rusiji. V procesu (a še ne plačani) pa so bili že naslednji čevlji, za 25 EUR.
Cca tako po spominu, morda sem kakšen detajl pomešal v tem času, ampak vseeno
Takoj pisal na "support" tako na eBayu in PayPalu, oboji takoj odgovorili. Na Paypalu sem imel isti dan denar vrnjen, potem pa so oni naprej raziskovali, če so. Jaz nisem slišal nič več o tem. Zamenjal gesli in do sedaj ni bilo več težav. Ja šlo pa za neko čudno zadevo, ker moj eBay ni imel zavedenega nakupa, če si pa na PayPalu sledil linku ob računu, si pa videl neke kitajske čevlje za 4 EUR, ki so jih naročili na nek naslov v Rusiji. V procesu (a še ne plačani) pa so bili že naslednji čevlji, za 25 EUR.
Cca tako po spominu, morda sem kakšen detajl pomešal v tem času, ampak vseeno
I'm just a soul who's intentions are good, oh Lord, please don't let me be misunderstood ...
Pokliči svojo banko, pa povej kaj se je zgodilo. Očitno je nekdo skimal tvojo kartico na kakem od bankomatov. Banka ti bo zamenjala kartico in to je to.Simon989 napisal/-a: ↑17. Marec 2020, 17:37Ker vas je dosti računalniških tipov tukaj imam eno uprašanje za vas...
Če imaš na NLB račun, lahko pokličeš kadarkoli, ker delajo 24/7/365.
Pri meni je pa na moj naslov, že to je čudno.. Sem pa zdaj videl, da je očitno nekaj takekga kot pri tebi ker so uporabnika takoj zbrisali zaradi policy violation.vrecha napisal/-a: ↑17. Marec 2020, 18:28Meni se je nekaj podobnega zgodilo pred dobrim letom.
Cca tako po spominu, morda sem kakšen detajl pomešal v tem času, ampak vseeno![]()
Nebivedu, sam nebi šel nekdo kupit prek ebaya na moje uporabniško me in na moj naslov, če bi skimal kartico na bankomatu al kaj?
Tudi to počnejo, če hočejo komu narest škodo. Al pa ni uspel spremeniti naslova, ker ni imel dostopa do tvojega maila.
Preveri mail, če je kdo na e-baju hotel spremeniti naslov (ker moraš to z mailom potrditi)
Preveri mail, če je kdo na e-baju hotel spremeniti naslov (ker moraš to z mailom potrditi)
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost