Impreza by Sirko
Impreza by Sirko
Zdravo moje ime je Blaž in sem novi lastnik Impreze Sti letnik 2007. Po dolgem čakanju in iskanju so se mi končno uresničile sanje o nakupu tega avtomobila.
Trenutno stanje avtomobila je, da je potrebno odpret motor in pogledat kaj je za zamenjat, namreč avto grdo kadi in sliši se glasno "tiktakanje", tako da avto zaenkrat čaki pri hiši od staršev, da bo imel naš scooby porihtano delavnico in čas se lotit avta. Generalno gledano pa je avto v lepem stanju, naj ne bi bil karamboliran in tudi rja je zelo minimalna ter sam pogon naj bi bil bp, več pa bomo videli ko bo zadeva dejansko vozna.
To bi bilo zaenkrat vse, ko se pa zadeva začne premikati pa objavim se kakšno fotko.
Lp, vsem skupaj
Trenutno stanje avtomobila je, da je potrebno odpret motor in pogledat kaj je za zamenjat, namreč avto grdo kadi in sliši se glasno "tiktakanje", tako da avto zaenkrat čaki pri hiši od staršev, da bo imel naš scooby porihtano delavnico in čas se lotit avta. Generalno gledano pa je avto v lepem stanju, naj ne bi bil karamboliran in tudi rja je zelo minimalna ter sam pogon naj bi bil bp, več pa bomo videli ko bo zadeva dejansko vozna.
To bi bilo zaenkrat vse, ko se pa zadeva začne premikati pa objavim se kakšno fotko.
Lp, vsem skupaj
Nimate dovoljenj za ogled prilog tega prispevka.
Re: Impreza by Sirko
Ni Italjanska, po papirjih sodeč je originalno iz Nemčije vendar je bila hitro uvožena v Slovenijo, po papirjih sodeč še 30.000 ni naredila v Nemčiji.
No pa se je začelo premikati, avto v petek odpeljan do Sanija.
Motor vzet ven, odprt in... Blok je za v smeti, bati tudi, potrebno tudi poliranje odmičnih pa še kakšna malenkost se bo našla.
Motor vzet ven, odprt in... Blok je za v smeti, bati tudi, potrebno tudi poliranje odmičnih pa še kakšna malenkost se bo našla.
- urbancebulj
- Uporabnik foruma
- Prispevki: 2237
Fajn zrihtajte, naj bo čim ceneje in čim več konjičev na koncu, da bo nasmeh na obrazu.
Ko bo konec te norije pa kak skupinski trip skozi kake ovinke.

Ko bo konec te norije pa kak skupinski trip skozi kake ovinke.
Ko bo spet veselo zabrbotala pa le prilepi kak posnetek. Dobro zrihtajte 
ignorance is bliss
- Žaan_Turbo
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 370
- Kraj: Gornji Grad
Komaj čakam ovinke, danes ravno sel po daljši poti domov pa sem šel še cesto na Ulovko pogledat z volvotom sam 15 col gume za ovinke niso fajn 
Slike bom dal kakšne nove k ne bo sam okol bajte poslikana
Glede motorja je pa tako, jaz sem avto kupil vedoč da je treba motor odpret in pogledat, pil in kadil je noro velik olja tako da ga laufal tudi nisem razen ko ga je Sani prišel pogledat. Motor je bil pri prejšnem lastniku na novo sestavljen komplet, vem da so bli notr dani kovani bati, menjani injektorji, de-cat, itd... Avto je bil mapiran že pred to obnovo motorja, ne pa tudi po obnovi, to naj bi bil krivec, pa še vožnja je bila v rdeče obrate pogosto.
Slike bom dal kakšne nove k ne bo sam okol bajte poslikana
Glede motorja je pa tako, jaz sem avto kupil vedoč da je treba motor odpret in pogledat, pil in kadil je noro velik olja tako da ga laufal tudi nisem razen ko ga je Sani prišel pogledat. Motor je bil pri prejšnem lastniku na novo sestavljen komplet, vem da so bli notr dani kovani bati, menjani injektorji, de-cat, itd... Avto je bil mapiran že pred to obnovo motorja, ne pa tudi po obnovi, to naj bi bil krivec, pa še vožnja je bila v rdeče obrate pogosto.
Če te projekt slučajno iz kakršnega koli razloga mine, rade volje prevzamem
sem jo imel, moral žal prodat in jo po 2 letih že pošteno pogrešam... drugače pa tut js držim pesti, da vama s Sanijem čimprej in s čim manj zapleti uspe spravit raketo v pogon

Hehe, zaenkrat ni nobenega plana da bi se zadeva prodajala
Rade volje pa se lahko dobiva, ko ne bo vec korone pa mi poves kaj vec o zgodovini avtomobila
Deli so naroceni, avto naj bi bil v naslednjih tednih koncan, potem pa samo se nekaj malenkosti porihtat s casom in uzivat v avtu.
Rade volje pa se lahko dobiva, ko ne bo vec korone pa mi poves kaj vec o zgodovini avtomobila
Deli so naroceni, avto naj bi bil v naslednjih tednih koncan, potem pa samo se nekaj malenkosti porihtat s casom in uzivat v avtu.
Sani že dela v novi delavnici ?
Sometimes life goes sideways. That's where the fun begins....
Ze v novi delavnici ja
a ti si iz okolice vrhnike kje?
ker opazam 2 novi (ne novi novi) sti imprezi v naših koncih...
ker opazam 2 novi (ne novi novi) sti imprezi v naših koncih...
Sem iz drenovega griča ja, samo moje se nisi videl ker se ni bila vozena do zdaj, sem pa tudi jaz eno novo videl zdaj, orng glasna 
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov