Klepetalnica - kar ne sodi drugam PART 11
Re: Klepetalnica - kar ne sodi drugam PART 11
Ve on, dobr on ve. Impreze, kultne (in muzejske skor že), kolikor je bilo videt s posnetka merilnika vrtljajev, možakar ni teral na pas mater u rdeče cifre do omejevalnika. Razmeroma spoštljivo do avta ki je redek in najbrž tudi ne njegova last. Leaf ima elektronsko zaščito baterije, in bi v primeru pretiravanja omejil tok iz baterije, tko da to je že težje uničit, in se ženska ni mela česa bat. Sploh po enem tretjem, četrtem poskusu takega testa bi se Leaf najbrž uprl (al pa vsaj prižgal novoletno smrekco na armaturi). Leaf od začetnih modelov sicer ni bil prav slaven zaradi battery managementa, ki je bil razmeroma beden. Zdaj je menda precej bolje in se baterija tudi bolj čuva.
"At least my lot fuck up on an epic scale ..." Gary Oldman, Slow horses, 2025
Zmaga tisti za katerega navija pokrovitelj oddaje 
ignorance is bliss
hahaha, ne boste verjeli, pri meni doma sneži. ampak k'svina ...
Sam ne rečt, da zadost za piknik, zdej k lahk hodim sam na šiht pa domov 
- urbancebulj
- Uporabnik foruma
- Prispevki: 2237
Naj gre v malček ta sneg, pozini ko bi otroc sestavlal snežake ga ni bilo, zdej ko pa moram na njiv delat pa sneg, za nkamor.
Lahko pa ta sneg lepo vdelaš v zemljico
Pri nas rečemo pomladnemu snegu beraški gnoj. Počakaj aprilsko majsko deževje, ta bo šele zaviral delo na njivah...
ignorance is bliss
Klinc, na cesti ga ni nič, je pa vse ostalo belo. Strehe, travniki, drevesa. Se pa že tudi tali. Snežni piknik bo po mojem bolj prihodnjo zimo.
Fotograf FOTOGRAFIRA fotografijo, Slikar SLIKA sliko.
Šele ko se nehaš obremenjevati s porabo, se začne veselje in zabava. 
- lukaprelesnik
- Uporabnik foruma
- Prispevki: 323
- Kraj: Solčava
Nekje sem gledal test tahudega Audija quattro (se mi zdi, da je bil celo rally dirkalnik) proti novemu Ford Focusu RS iz tovarne brez predelav. Po papirjih bo moral zmagati legendarni Audi(grupa B pa to), ampak ga je Focus pihnu na plni črti, in to navaden 5 vratni osebni avto. Tehnologija je pač šla malo naprej v zadnjih 20-30 letih
Ja tam je bil Lambo Countach, ... pa Testarossa, pa oba ju dol dahne skor katerikoli moderni hot hatch ... je pa res, da tega zvoka ne more dat od sebe kot jih dajo ti stari supercarji. Celo zlobno so govorili, da če Coutachu dol vzameš spojler zadaj, pridobi vsaj 15 konjev 
Ali pa Xantia Activa V6, ki je na Nürburgringu nabila starejšo 911.
Dejansko kdo verjame, da Leaf prehiti GT-jko?
Zagovarja že! V smislu "sej sm na televiziji vidu, da je res" , verjeti je pa malo težje. Meni to težko prodajo, torej NE.
ignorance is bliss
Sta že vozila EV? Več kot očitno ne. Turbo impreza se premakne šele od 3000 obratov dalje, štromar pa instantno.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov