Ampak lahko bi se malo bolj za vizualne detajle potrudil možakar, to me zmoti pri takem projektu, recimo "side pipe" ajoj, no glede na to da je 5 barv zamenjal na avtu v 7ih letih lastništva, je malo zbegan..
Video stuff no.6
- urbancebulj
- Uporabnik foruma
- Prispevki: 2237
Re: Video stuff no.6
Nabrita k sto matr, res porihtan motor, to more it bolano hitro!!
Ampak lahko bi se malo bolj za vizualne detajle potrudil možakar, to me zmoti pri takem projektu, recimo "side pipe" ajoj, no glede na to da je 5 barv zamenjal na avtu v 7ih letih lastništva, je malo zbegan..

.. in vidi se da ta avto ni zato narjen, ko se lomi in dele kozla po poti ...
"At least my lot fuck up on an epic scale ..." Gary Oldman, Slow horses, 2025
Vseno pa daleč prileze, glede na to, da se po takem terenu večina kavč offroadarjev ni nikoli niti peljala, niti se ne bo, pa imajo parkrat dražje in boljše avtomobile za po terenu.
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
- danci1973
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 4462
- Kraj: Maribor, Slovenia
- Kontakt:
Malo H6 sounda...
Dobro se tole čuje 
The value of life can be measured by how many times your soul has been deeply stirred. (Soichiro Honda)
Lepo prede 
Kaj maš to za en mount na vetrobranu? In kako si zadovoljen z "prisesom"? Enih parkrat je kar porukalo kjer je bil bolj slab asfalt, torej nekaj že mora držat?
- danci1973
- Član Subaru kluba
- Kontakt:
Mount je Iottie Easy One Touch Wireless in drži super.
Kupil sem ga lani aprila, tako da je dal skozi že eno poletje in eno zimo - pa se ne spomnim, da bi kdaj popustil...
Kupil sem ga lani aprila, tako da je dal skozi že eno poletje in eno zimo - pa se ne spomnim, da bi kdaj popustil...
Hvala, je res kul mount. Majo oni ta dober silikon za vakuumsko šalčko, ki ga regeneriraš s toplo vodo. Tako da, tudi če bi kdaj popustil ni drame, za pol minute pod toplo vodo in pustiš da se posuši, pa spet vleče ko taljanska lajdra ... 
Danči, tole je mikrofon zadaj na odbijaču namontiran, a? Ni šans da se pihanje iz izpuha sliši v kabino....
Ma pa dobr zvok tole. Dost podobno turbakom...Pa tudi dobr ga rajda tale specB
Ma pa dobr zvok tole. Dost podobno turbakom...Pa tudi dobr ga rajda tale specB
Sometimes life goes sideways. That's where the fun begins....
- danci1973
- Član Subaru kluba
- Kontakt:
Seveda, mikrofon je bil z enim starim mount-om za telefone pritrjen na zunanjo stran zadnje šipe (poleg brisalca) in s kablom priključen na telefon.
#Forester 02'
#Forester S-Turbo 99'
#Outback H6 04'
#3POverland
#Forester S-Turbo 99'
#Outback H6 04'
#3POverland
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov