Še enkrat. Avto s turbino ima prisilno polnjenje, kar ustvarja nepopolno izgorevanje. Pri nepopolnem izgorevanju se ustvarja ogromno NOx in kancerogenih delcev, ki res škodujejo zdravju. In zato tak avto rabi DPF, pa ni važno turbo dizel ali pa turbo bencinar. Pri NA avtomobilih mora biti izgorevanje popolno, ker drugače motor ne bo dobro delal in ga boš prej ko slej uničil. Zato je tam NOx in kancerogenih decev veliko veliko manj.
Zakaj pa pri taki tehnologiji zamegljen filmček? Reklama za zastavo je imela boljšo kvaliteto slike 10 let pred to reklamo za švabska jajca. Kaj skrivajo?aleks napisal/-a: ↑19. Maj 2020, 09:37Ajde, pokaž. Zajlo na Audiju na skakalnici ki gor vleče, pa Subaruje ki brez problemov in zajle gor lezejo. Da vidm to čudo. Da pa vsak avto z ježevkami gor po Mišelovki pride, trdim, "sroupaletu". Jaz ti plačam komplet novih ježevk pa če moram po kredit, ti pa pejd z XVjem tole spelat. Evo grem kr po kokice.
27 sekunda in naprej na tem filmčku se vidi zajlo:
Pa na tanovi reklami se jo tudi zelo dobro vidi: https://siol.net/media/img/53/85/d0f9f6 ... -2005.jpeg Če ne drugega, ta zajla, pri tem naklonu, drži avto na progi in vleče avto k tlom in s tem je ustvarjen pritisk na gume, da imajo oprijem. S tako opremo spraviš tja gor potem tudi jugota al pa stoenko. Ni to potem nič več posebnega. Malo zamegliš sliko, pa skriješ tisto zajlo in lejga, jugo prilezel na skakalnico. Pa če smo že pri tem. Težišče ene impreze je veliko nižje kot težišče takega audija. Zato ima še večje možnosti, da tja gor prileze. Samo noben tega ne probava, ker pri subaruju vedo, česa je avto sposoben. Kupusarji so bolj tisti, ki morajo reklamo delat, ker drugače njihovih jajc ne kupuje dovolj ljudi.
Moraš pa vedet, da avtomobili prilezejo marsikam. So sposobni več, kot večina lastnikov avta sploh misli da so. Prej se userje lastnik avta ob nagibu, kot pa se bo avto res prevrnil. So pa seveda tudi ljudje, ki se precenijo, pa gre avto potem v maline.
Ne nakladaj. Ti si ga videl mogoče parkrat v suzuki jimnyju, jaz sem z njim, matotom in inkretom na tekme hodil. Pa sem ga videl v uazu, pa v bolhci, pa v justyju in njegovi LC 100. Ja, offroad je tut z bolhco vozu. Pa je šlo brez problemov. In ja, sem bil na tej offroad tekmi v celovcu, na kateri je vozil z justyjem. Tako da ne ravno o licencah govorit, ker takrat, preden je postal milijonar, še ni bilo licenc (s katerimi samo nekdo dobro služi, drugemu pa niso namen)aleks napisal/-a: ↑19. Maj 2020, 09:37Login na avtomobilistično offroad tekmo v Avstrijo sploh ne more, ker nima licence (v Sloveniji je noben nima, ker je dovolj veljavno vozniško dovoljenje po pravilniku ORZS). Pokaž, če lahko, Logina, ki je zmagal s Subarujem v Avstriji (ker še v Sloveniji ni :::). Na Slovenskih tekmah je vozu kr lepo Suzukija.
To je iz winterchallenge 2009 v celovcu, in to je Samotov justy. Na tej tekmi je uspel prehitet hummerja in 3 cherokeeje. http://www.moj-album.com/slike/7958513/ ... 7LkR.v.jpg
Tako je pa tekma zgledala, samo posnetka jutsince pa ni nikjer več:
Lahko poveličuješ zeljarska jajca, goljufal so takrat, goljufal so s porabo, goljufal so z izpusti, pa od golfa 2 naprej še niso avta naredil. Vse kar še imajo je njihov glupi ego pa par milijonov migrantov. Ni mi do kreganja ne s tabo in ne s komerkoli, samo zeljarjev in njihovih polproduktov pa res ne maram.