Klepetalnica - kar ne sodi drugam PART 11
Re: Klepetalnica - kar ne sodi drugam PART 11
Da malo popestrim kregarijo. Fredi v svojem elementu. 
Nimate dovoljenj za ogled prilog tega prispevka.
It's a hybrid. It burns gas and oil!
večji madrac bo treba počas, pes se matra ... 
"At least my lot fuck up on an epic scale ..." Gary Oldman, Slow horses, 2025
Bom pocaku, da do konca zraste. 
- urbancebulj
- Uporabnik foruma
- Prispevki: 2237
Vrečke za dreke pobirat imaš?
Hahaha matr ti mas pa res probleme... Nismo vsi taki ves.. Predlagam ti pa tole....Sam ne bejzat pol
#Forester 02'
#Forester S-Turbo 99'
#Outback H6 04'
#3POverland
#Forester S-Turbo 99'
#Outback H6 04'
#3POverland
- urbancebulj
- Uporabnik foruma
- Prispevki: 2237
Jaz imam probleme, ker samo prosim, da lastniki psov pobirajo/pobirate dreke za sabo.
Je to tako težko?
Res ne vem kdo zdaj teži oz. ima probleme.
In kaj misliš, prvi ki ga vidim da se mu pes userje in ne pobere dreka ga dobi tako kot ta možakar direkt za hlače in to z golo roko l, ne z rokavico in ne, stal bom tam ne bežal, da ga vidim heroja.
Je to tako težko?
Res ne vem kdo zdaj teži oz. ima probleme.
In kaj misliš, prvi ki ga vidim da se mu pes userje in ne pobere dreka ga dobi tako kot ta možakar direkt za hlače in to z golo roko l, ne z rokavico in ne, stal bom tam ne bežal, da ga vidim heroja.
Mislm, da na forumu ne bos resil problema, ki ga imas. Je pa tukaj dosti forumskih herojev 
- danci1973
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 4462
- Kraj: Maribor, Slovenia
- Kontakt:
Glede na to, da si se obregnil ob sliko cucka, ki leži na svojem ležišču, je to dokaj očitno...
A zdaj že vsak, ki ima psa, hodi po tvojih parcelah in pušča kakce?
Probleme mas ti k ti puščajo "vešči lastniki"
bombe njihovih ljubljenčkov, če sem prav razumel? Tut mene to pogreje verjemi.
Men ni tesko pobrat in odnest... zato imam vrečke sabo, ravno tako vem da Zokster ki je med drugim tut kinoilog dela isto. Zato sm pa napisal, človk objav fotko svojga psa kako leži, ti pa iz prve, ce ma vrečke za drek pobirat? Postavlja ta vprašanja tam kjer je to potrebno mi smo razumel tvojo jezo in prošnje
Pa brez zamere..
Men ni tesko pobrat in odnest... zato imam vrečke sabo, ravno tako vem da Zokster ki je med drugim tut kinoilog dela isto. Zato sm pa napisal, človk objav fotko svojga psa kako leži, ti pa iz prve, ce ma vrečke za drek pobirat? Postavlja ta vprašanja tam kjer je to potrebno mi smo razumel tvojo jezo in prošnje
Pa brez zamere..
#Forester 02'
#Forester S-Turbo 99'
#Outback H6 04'
#3POverland
#Forester S-Turbo 99'
#Outback H6 04'
#3POverland
Aha, se spet užiga
. V pričakovanju nadaljevanja...
ignorance is bliss
Mah jz mam kr z lokalnim gradbincem pogodbo. Ker ko se to userje...
Če grem pa kam dlje, mu pa rit začepim.
Drgač pa nimam vrečk. Mam kr žakle.
K si to kle napisu je po moje rešen.urbancebulj napisal/-a: ↑31. Maj 2020, 20:08Danes spet odtrgano opozorilo, oz opomnik de je treba drekce pospravit za sabo.urbancebulj napisal/-a: ↑04. Maj 2020, 21:43Gledam ga ko se poserje, opomnim lastnika, pa se samo nasmeje in gre dalje.
Zato sem napisal opozorilo/prošnjo/obvestilo.
Cesta je zasebna, kot tudi parcela, torej...
Slovenčki gor al dol, če ne premorete kulture da poberete drek za svojom psom naj vam serje doma na vrtu, travci, grmovju, pač kjer koli že, bodite malenkost obzirni, četudi je travnik, gmajna oz peš pot jo je treba ohranjat čisto.
Piksno pira vrjetno nesete domov?
Jutri grem pogledat kamere, pptem te čakam in sledi pogovor na 4 oči.
Zdej se bom pa še jst tuki prtožu nad hrupom sosedov v bloku.
Jaz mislim da maš ti tam enga samga, ki te malo kuri s tem trganjem opozoril, al pa mogoče maksimalno dva modela. Čist po Gaussovi porazdelitvi. En ali dva modela pobirata svoje drekce in še za kom drugim, velika večina jih pospravi za svojim psom, na zadnjem koncu pa ta eden ali dva modela, "ki jima ti že ne boš komandiral kaj je za nardit". Bi odsvetoval nasilje oz. konfrontacijo, če si dovzeten za tak nasvet. Lahko da te je dost v hlačah, vseeno za vsako rit palca raste. Tistih par drekov ni vredn, če bi jih slučajno dobil po pesi (pa nima tukaj veze da je pravica na tvoji strani, še vedno se lahko zajebeš ...). Probaj najdit "povračilni ukrep" ki ne zahteva konfrontacije. Recimo, če bi bila "krivca" moj pes in jaz: bi se nama najbolje maščeval tako, da bi po parceli raztrosil gnojevko. Inuk se ne more upreti da se ne bi povaljal v tej svinjariji, in ga ne živa sila, ne mojih 110 kil ne zadrži da ne bi zašprintal direkt v ta drek in se povaljal. To vodniku psa naredi ful dela, da psa skopa (ENE DVAKRAT NAJMANJ) in da potem še spuca avto in pot do kopalnice, ampak bi prišel skozi brez konfrontacije. Ne sam da tam moj pes ne bi več sral, ne mene ne psa niti blizu parcele ne bi več videl. Po prvem večjem dežju bi se znebil še smradu po gnojevki. Ne deluje za vsakogar, ampak evo.urbancebulj napisal/-a: ↑04. Junij 2020, 11:37Jaz imam probleme, ker samo prosim, da lastniki psov pobirajo/pobirate dreke za sabo.
"At least my lot fuck up on an epic scale ..." Gary Oldman, Slow horses, 2025
- Mandarinuc
- Uporabnik foruma
- Prispevki: 123
Omg kake debate 
1.- Pred časom sem tukaj bral, da je nekdo kupil neoriginalni športni katalizator (mislim da je bil z 3 inč širina cevi) za svoj avto, pa me zanima kako je s tehničnim pregledom ? Gre normalno skozi preverjanje plinov, brez "prostovoljnega prispevka" v prometni
Sem že iskal, pa ne najdem več za kateri model je bilo takrat govora oz. kdo je bil.
2.- Če bi na originalnem izspušnem sistemu (torej - originalni premer cevi + vsi katalizatorji) zamenjal samo originalni izpušni kolektor s zvarjenim ne-enakodolgim kolektorjem (pač isti premer cevi) z odstranjenim resonatorjem ------- ali bi dobil ven zvok subarujevega brbotanja
Ali bi katalizatorji in premajhen premer cevi pobrali ves zvok

Sem že iskal, pa ne najdem več za kateri model je bilo takrat govora oz. kdo je bil.
2.- Če bi na originalnem izspušnem sistemu (torej - originalni premer cevi + vsi katalizatorji) zamenjal samo originalni izpušni kolektor s zvarjenim ne-enakodolgim kolektorjem (pač isti premer cevi) z odstranjenim resonatorjem ------- ali bi dobil ven zvok subarujevega brbotanja
Fotograf FOTOGRAFIRA fotografijo, Slikar SLIKA sliko.
Šele ko se nehaš obremenjevati s porabo, se začne veselje in zabava. 
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost