Prodam Subaru Legacy 2.5 letnik 2000 se mi zdi. Na zunaj je srednje bogi, buška tu-buška tam, rja vamo-rja tamo. Kilometrov ima 235.000, mašina in pogoni delajo ko šus, menjan visko, enomasni vztrajnik, pred leti novi ležaji v menjalniku. Zmontiran je prodrive izpušni lonec pa še gibljiva cev malo pušča tako da rumble je zagotovljen. Registriran še do 27.6., vsak dan pelje otroke v vrtec, vleče prikolico po sadovnjaku, skače sosedu v zelje... V glavnem samo tankaš bencin in olje in voziš. Gume so. Letne in zimske. Tudi 2 kompleta platišč. Daš par sto evrov in odpelješ. Spucaš si ga sam. Avto je v Bistrici ob Sotli, če je huda želja, ga peljem tudi do Ljubljane. Kupcu, ki ne komplicira, pustim še 7l neosvinčenega bencina v kestlu. Tako.
Jaz sem Matjaž, dobiš me na 040475251 ali pohansir@gmail.com
P: Legacy 2.5, l 2000
Pravila foruma
· Pri pisanju naslova oglasa se zaradi boljše preglednosti poslužujte okrajšav:
- P: (prodam)
- K: (kupim)
- M: (menjam)
- Po: (podarim)
· Iz naslova oglasa naj bo jasno razvidno kaj je oglaševani predmet,
· Besedilo oglasa naj bo kratko in jedrnato, vsebuje naj ceno, vaše kontaktne podatke (telefon ali elektronski naslov) in možen kraj prevzema.
· Pri pisanju naslova oglasa se zaradi boljše preglednosti poslužujte okrajšav:
- P: (prodam)
- K: (kupim)
- M: (menjam)
- Po: (podarim)
· Iz naslova oglasa naj bo jasno razvidno kaj je oglaševani predmet,
· Besedilo oglasa naj bo kratko in jedrnato, vsebuje naj ceno, vaše kontaktne podatke (telefon ali elektronski naslov) in možen kraj prevzema.
P: Legacy 2.5, l 2000
Nimate dovoljenj za ogled prilog tega prispevka.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost