Anti alkohol...
-
subidu
-
subidu
ah... sej sm vedu da bi moral biti tiho! sej zdej polet se z kolesom z motorjem furam, je boljs!
http://files.splinder.com/cb0b21589d0a2 ... 42ab8.jpeg
sicer ni boxer ampak dam in okol me pripelje!
http://files.splinder.com/cb0b21589d0a2 ... 42ab8.jpeg
sicer ni boxer ampak dam in okol me pripelje!
-
subidu
Ko smo ravno že pri neskončnih debatah...subidu napisal/-a:ja neskončne debate pa še vedno preveč cepcev na cesti... Vem da imaš števec...kaj pa hitrost tvojih reakcij?... Kaj pa sposobnost tvojega zaznavanja?... Kaj pa sposobnost TREZNE presoje?...
Če se prav spomnim se je nekaj časa nazaj nekdo hvalil da se je z nebeškomodrim preverjeno možno pelat okoli 200 km/h... Se pravi - če je bil odčitek na števcu opažen, pol je bla hitrost dosežena zavestno... Pa je takrat kdo od tistih ki so bili v avtomobilu razmišljal o hitrosti in sposobnosti voznikovih reakcij pri taki hitrosti? Mogoče kdo pomislil na "tunelski vid", ki vpliva na sposobnost zaznavanja?
Tako imenovana "treznost" voznika je pogojena ravno s sposobnostjo zaznavanja sveta okoli sebe. Sposobnost zaznavanja pa se lahko zmanjša iz različnih fatorjev - najlažje z uživanjem psihotropnih substanc(alkohol, droge, itd.), ali pa tudi zaradi dejavnikov okolja med katere na prvo mesto spada ravno hitrost...
subidu napisal/-a:Sam verjetno to ni pomembno....
Kot je že nekdo nekoč rekel: "Naj najprej vrže kamen tisti, ki ni grešil..."
me je prav zanimalo v kolikem casu,in koliko metrov rabim , da se ustavim ce vozim okrog 200km/h,seveda trezen.
tako da sem od markirane tocke, do trenutka ko sem se ustavil....in stopil iz vozila...sem bil,moram priznati zelo razocaran....ugotovil sem da imam pri tej hitrosi,in ce bi naletel na oviro na cesti, zelo malo moznosti da izvlecem zivo glavo....tako, da sedaj ko vozim hitro,sem sam v vozilu..in se prej poslovim od tega sveta
tako da sem od markirane tocke, do trenutka ko sem se ustavil....in stopil iz vozila...sem bil,moram priznati zelo razocaran....ugotovil sem da imam pri tej hitrosi,in ce bi naletel na oviro na cesti, zelo malo moznosti da izvlecem zivo glavo....tako, da sedaj ko vozim hitro,sem sam v vozilu..in se prej poslovim od tega sveta
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov