Servis Kržič..
-
impreza123
- Novinec
- Prispevki: 9
Servis Kržič..
Zivjo.. Subaruja si lastim že 2 leti in pol.. Super avto.. seveda ker želim da bi mi služil se dolgo se odločim že ob nakupu da ga vozim na uradni servis na Vrhniko.. Avto sem sicer kupil rabljen iz Nemčije.. Imel je 95.000 km.. In sem ga do sedaj 2x peljal tja na servis.. 2x po tem sem imel težave saj niso postimali tko kot je treba oz so bili zelo površni.. Pa me zanima a je še kdo tu med nami k ima slabe izkušnje tam? Semizdi da bom rajši vozu k lokalnemu mehaniku..
Re: Servis Kržič..
Problem imajo ker ima en sin mehanično en pa prodajo in tekmujeta. Po mojem nisi edini s slabo izkusnjo
K Enigmi Motorsport pel, da ne bodo le Micke imel. 
Scooby.si?
Glede Kržiča je bilo napisano kar nekaj pred leti.......mogoce iskalnik najde kej zanimivega.
Jaz osebno ni šans, da me uradni servis kdaj vidi od blizu. Vedno je bolsa opcija nekdo, ki mu zaupas.
CRC, Scooby, Enigma, ...... je pa to vse v Lj
Glede Kržiča je bilo napisano kar nekaj pred leti.......mogoce iskalnik najde kej zanimivega.
Jaz osebno ni šans, da me uradni servis kdaj vidi od blizu. Vedno je bolsa opcija nekdo, ki mu zaupas.
CRC, Scooby, Enigma, ...... je pa to vse v Lj
scooby ni v ljubljani
Fotograf FOTOGRAFIRA fotografijo, Slikar SLIKA sliko.
Šele ko se nehaš obremenjevati s porabo, se začne veselje in zabava. 
Res je delc da:P
V stegnah če se ne motim 
Enigma je v Stegnah, pa avan2go je bliz, tko da tud če nimaš prevoza dost ql. Pa več mehankarjev je tko da se hitr lukna najde. Jaz sem peljal tja različna vozila in je bilo vedno hitro, korektno in ugodno. Priporočam.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost