Subaru XV 2020 - 2.5i
Subaru XV 2020 - 2.5i
XV je dobil motor iz legacy-ja z 2500ccm:
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
Re: Subaru XV 2020 - 2.5i
A to so te motorji k majo tolk manj olja kot dvolitrski, pa manjši karter?
"At least my lot fuck up on an epic scale ..." Gary Oldman, Slow horses, 2025
Sej to da majo manj olja ni tolk problem, kot je problem če ne gledaš redno nivoja pa da ti kdaj lučka posveti...pa če si šlampast in namesto na 12.500 menjaš olje na 52.100 tudi ne pomaga.
Ziher bo tole resničen preskok iz 1.5 na 2.5 v EUDM ja...Verjetno bojo pri nas našli neko europsko rešitev in namesta 2.5 dajali notri 1.4 al pa še kaj manj od kake toyote
Sam da bojo emisije boljše čeprav boš pol na CVT-ju vozil z 5500 obrati da se bo sploh avto premaknil z mesta
Sem vesel da je vsaj Subaru of America slišal glasove ljudi, ki so jamrali da je XV prešvoh in da je večkrat to ključen vzrok da se ga ne kup
V Sloveniji se to skoraj da ne more zgodit to tko vemo.
Ziher bo tole resničen preskok iz 1.5 na 2.5 v EUDM ja...Verjetno bojo pri nas našli neko europsko rešitev in namesta 2.5 dajali notri 1.4 al pa še kaj manj od kake toyote
Sem vesel da je vsaj Subaru of America slišal glasove ljudi, ki so jamrali da je XV prešvoh in da je večkrat to ključen vzrok da se ga ne kup
V Sloveniji se to skoraj da ne more zgodit to tko vemo.
Sometimes life goes sideways. That's where the fun begins....
Po nekih podatkih ki sem jih prebral no sou 2.0 NA v penzijo. Nadomestil ga bo 1.5 DIT 185 ps.
Ne. To so motorji, ki imajo 4 litre več olja, kot tisti, ki so jih imeli do leta 2011. Ti imajo že ketno in ketno je treba mazat. Že XV z 1.6 motorjem ima skoraj 7 litrov olja v motorju (6.8 litra).
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost