To zgleda večja guma, kot si jo imel prej?
Honda CRV '99 AT #2
Re: Honda CRV '99 AT #2
To zgleda večja guma, kot si jo imel prej?
I'm just a soul who's intentions are good, oh Lord, please don't let me be misunderstood ...
Prej je bila 205/70.
Nasledn tedn optiko naredim potem pa dalje.
Podlozit bo treba roko. Zadi je dvignjena 2.5".
Sicr je tezko slikat ampak je precej vecja guma.
Podlozit bo treba roko. Zadi je dvignjena 2.5".
Sicr je tezko slikat ampak je precej vecja guma.
Nimate dovoljenj za ogled prilog tega prispevka.
Dobr zgleda.
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
Za fwd hondo kr ja.
Ti zgleda stock? Bi se ja lahko šel limbo pod njo 
Sometimes life goes sideways. That's where the fun begins....
Spredaj je stock, zadaj 2.5". Gume so pa vecje.
Da malo poupdejtam vse skupaj.
V poplavi je zelo vrjetno skozi oddušek potegnilo vodo v diff ker je na zadnjem lite offroadu pumpa štrajkala in vse skupaj je bilo hudičevo vroče/pregreto. Trenutno sem v fazi menjave olja, če je dokončno odletela bom projekt rt4wd speljal že letos (kar mi finančno ne odgovarj najbolj).
Zamnejal sem zadnji nosilec rezervne gume, ker ga je prejšni lastnik (predvidevam, da zaradi konjske prikolice) skrajšal.
Danes sem naročil še oddušek za menjalnik. Pride od VW Amaroka, dolg cca 130cm s "kapco" za 25e. Dobil sem tudi wind/bug shield iz Bolgarije. Zgleda soliden, montaža sledi, ko bo vreme.
V poplavi je zelo vrjetno skozi oddušek potegnilo vodo v diff ker je na zadnjem lite offroadu pumpa štrajkala in vse skupaj je bilo hudičevo vroče/pregreto. Trenutno sem v fazi menjave olja, če je dokončno odletela bom projekt rt4wd speljal že letos (kar mi finančno ne odgovarj najbolj).
Zamnejal sem zadnji nosilec rezervne gume, ker ga je prejšni lastnik (predvidevam, da zaradi konjske prikolice) skrajšal.
Danes sem naročil še oddušek za menjalnik. Pride od VW Amaroka, dolg cca 130cm s "kapco" za 25e. Dobil sem tudi wind/bug shield iz Bolgarije. Zgleda soliden, montaža sledi, ko bo vreme.
Zadnjič spremenil klemz, dne 04. Avgust 2020, 18:37, skupaj popravljeno 2 krat.
Visoko bo dihal diff, globoko bo lahko šel.
Ali pa sem napačno stvar opazil?
Ali pa sem napačno stvar opazil?
I'm just a soul who's intentions are good, oh Lord, please don't let me be misunderstood ...
Pravo stvar si opazil. Original pride na menjalnik "breather cap". Zadeva je po 21 letih razpadla zato sem kupil "spretiravano" nadomestilo.
https://i.ebayimg.com/images/g/UJYAAOSw ... s-l300.jpg
https://i.ebayimg.com/images/g/UJYAAOSw ... s-l300.jpg
Zmontiral 2.5cm visoke distančnike za zadnje roke, da sem dobil kolo nazaj v center koloteka. Hvala Tomažu za hitro in ugodno izvedbo.
Danes pa sem ji privoščil se hitri tretma po dolgem času. Do nedelje bo zdržalo.
Danes pa sem ji privoščil se hitri tretma po dolgem času. Do nedelje bo zdržalo.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 33 gostov