Ne vem, če nima Denso, ker je to kr hišni supplier...
Gozdarček 2.0D Hunter Green Edition
- Mandarinuc
- Uporabnik foruma
- Prispevki: 123
- danci1973
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 4464
- Kraj: Maribor, Slovenia
- Kontakt:
Re: Gozdarček 2.0D Hunter Green Edition
Denso je...
https://foto.slovenija.net/photos/Danci ... 20_ecu.jpg
A ma blindiran EGR, oz. EGR delete? Loputke ven vzete?
"At least my lot fuck up on an epic scale ..." Gary Oldman, Slow horses, 2025
... Ker je to v osnovi taljanski dizl in ne azijski. Delajo ga scer tud v Aziji, je pa to drgač VM Motori RA 420. V Azijskih avtih ima ene tri inkarnacije. Člouk mal u wikipedijo pokuka, potem je marskej bol jasn ...aleks napisal/-a: ↑15. Julij 2020, 09:32Kia in Hyundai imata v tej generaciji tud BOSCH ECU ...
https://bparts-eu.s3-eu-west-1.amazonaw ... 98655.jpeg
- Mandarinuc
- Uporabnik foruma
Pri štelanju datuma sem opazil, da bo po Subaruju konc sveta 31.12.2035, tko da vzamite to obzir ko kupujete novejše Subaruje.
- Mandarinuc
- Uporabnik foruma
Eno vprašanje glede pnevmatik klele, piše mi v homologaciji da imam pnevmatike možne samo 225/60 17, takisto na vratih, kjer so podatki za tlak v pnevmatikah.
Na netu sem pa zapazil podatek da bi na dizla lahko dal tudi 215/65 16. Ima kdo dizla foresterja in mi lahko pove, kakšne variante ima on?
Hvala
Na netu sem pa zapazil podatek da bi na dizla lahko dal tudi 215/65 16. Ima kdo dizla foresterja in mi lahko pove, kakšne variante ima on?
Hvala
To kar imaš vpisano je homologirano. Vse ostalo je povod za oduzem tabljic, ker vozilo ni tehnično izpravno.
Ta dimenzija gume je manjša kot original, tako da bo težko homologirat.
Rabiš pa potrdilo o strokovni vgradnji, tuv certifikat za feltne, kjer so vpisana platišča in dimenzija gum. S temi papirji in feltnami ter gumami na avtu greš potem na tehničnega, kjer ti bodo potem to homologiral.
Sem ravno delal vse to za 215/60/17 gume in uspešno hologiral to dimenzijo na xv-ju.
Ta dimenzija gume je manjša kot original, tako da bo težko homologirat.
Rabiš pa potrdilo o strokovni vgradnji, tuv certifikat za feltne, kjer so vpisana platišča in dimenzija gum. S temi papirji in feltnami ter gumami na avtu greš potem na tehničnega, kjer ti bodo potem to homologiral.
Sem ravno delal vse to za 215/60/17 gume in uspešno hologiral to dimenzijo na xv-ju.
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
- Mandarinuc
- Uporabnik foruma
Hvala za odgovor, kak je bil pa strošek tega procesa?
mojstru 50€, da je napisal tehnično poročilo, pa tuv za feltne sem si moral zrihtat (ga pošlje proizvajalec ali pa si ga snameš iz njegove strani), potem pa še 32€ za homologacijo in vpis v kartonček.
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
- galimim
- Uporabnik foruma
- Prispevki: 555
- Kraj: Grosuplje okolica-na hribu pod cerkvico
Mislim da je od modela SJ naprej v kartonček vpisana tut dimenzija 215/65R16. Usaj za modelno leto 2018 je bila 100% za vse razen turbo modela. Tako da bi mogla bit tut prej. Razen če se niso potrudil pri uvozu in so homologiral samo kar je prišlo na autu samem.Mandarinuc napisal/-a: ↑11. Oktober 2020, 16:52Eno vprašanje glede pnevmatik klele, piše mi v homologaciji da imam pnevmatike možne samo 225/60 17, takisto na vratih, kjer so podatki za tlak v pnevmatikah.
Hvala
Ex Renault Twingo, Toyota Corrola 1.4VVT 2004
Subaru XV 1.6 2021
Subaru XV 1.6 2021
- impreza911
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 1369
- Kraj: Gornja Radgona
Imaš knjigo z navodili za uporabo? Tam ziher piše več dimenzij, različnih.
Vsaj pri našem SG foresteju je tak, v kartoncku za homologacijo pa je vpisana samo 15 col dimenzija.
Kako pa je s tem? Če je v kartoncku vpisana samo ena dimenzija 15col (205 70 15). V navodilih za uporabo pa tudi 16 vol (215 60 16),in te ustavi policija. Se lahko zagovarjaš, nato kar je v navodilih za uporabo, ali to ne velja, ker ni vpisano v kartoncku?
Vsaj pri našem SG foresteju je tak, v kartoncku za homologacijo pa je vpisana samo 15 col dimenzija.
Kako pa je s tem? Če je v kartoncku vpisana samo ena dimenzija 15col (205 70 15). V navodilih za uporabo pa tudi 16 vol (215 60 16),in te ustavi policija. Se lahko zagovarjaš, nato kar je v navodilih za uporabo, ali to ne velja, ker ni vpisano v kartoncku?
Subaru Impreza RS
homologirano (torej veljavna oprema) je za določeno vozilo samo to kar je vpisano v homologacijskem listu tega vozila.
Uvoznik je bil len in je homologiral samo gume, ki so bile na avtu. To je bilo ponavadi, občasno se mu je pa kaj dalo delat, pa je dal vpisat celi 2 dimenziji v homologacijo.
- Mandarinuc
- Uporabnik foruma
Piše mi v homologaciji samo ta dimenzija 17colska, v navodilih, ki so nemška pa piše, da čekiram na stebričku na voznikovi strani, tm je pa tut nalepka samo s to dimenzijo, tko da očitno je to to, podatki na internetu pa pravjo, da sta možni še dve dimenziji, in sicer dotična 16colska o kateri se pogovarjamo, in pa še ena 18colska.impreza911 napisal/-a: ↑12. Oktober 2020, 08:11Imaš knjigo z navodili za uporabo? Tam ziher piše več dimenzij, različnih.
https://puu.sh/GCcZu/b5b57603e6.png
Kot opomba pa piše "Highlighted items are for OEM wheels, the rest are replacement options". Kako ti pa to zdej vsak razlaga je pa druga stvar.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov