1.- Brušenje ročno, a4 sem raztrgal na 6 kosov, brusil sem s prsti, probal uporabit čim več dolžine njih, palcem sem držal papir, da mi ni uhajal --- tukaj sem opazil da bi moral razrezati/prestrišti papir, ker se je trgalo tako da se je razkril papir pod šmirglom, kar ni dobro - pri vodnem načinu se je odtrgal in svaljkal, pri suhem pa je drgnil po plastiki, kar pa dela neželjene mini raze.
2.- Ker brusiš počasi in z roko ni nikjer problema, če le nimaš dveh levih rok.

- !!! Če se lotevaš prvič brušenja ti
brušenja na mašino NE PRIPOROČAM, ker še nimaš filinga in zelo hitro pregloboko zabrusiš, sploh tisto izboklino, kjer brusiš večinoma s robom koluta.
3.- Sam sem pri suhem načinu uporabil 2-3 a4 papirje šmirgla na en žaromet, pri mokrem pa maks 2. Pri suhem načinu sem čistil brus s staro majico/mikro tkanino, pri vodnem pa z dodatno vodo.
4.- Lansko leto na tehničnem ni jamral nad ničemer - plini so šli v nulo (no dobro v drugem poskusu ampak ni nič toriral mašine) kljub temu da mašina ni bila posebej ogreta - od mehanika do tehničnega je bilo pet minut vožnje. Luči so bile pa tudi lansko leto spolirane. Še najbolj so letos mene luči motile v nočni vožnji.
5.- Lak je kar pomemben, sam nisem imel ravno nekega hudega, kar se pač lahko kupi sedaj v tej bolano zaklenjeni občini - mavrica avtolak v spreju. Če imaš zračno pištolo za barvanje, bi bil najboljša možnost dvokomponeten avto lak (uv zaščita).
6.- Če boš zunaj delal, je še največji problem veter in avto mora biti v senci. Veter ti lahko v sušeči lak nanese smeti in prah, na pregreti plastiki se bi pa lak tudi prehitro sušil -- razpoke ......

Bom pa videl kaj bo djal dečk na tehničnem ta mesec.