Video stuff no.6
Re: Video stuff no.6
jaz sem enkrat zarinil v 30-40cm vode z 1.6 imprezo pa je cukala še pol ure...
Sometimes life goes sideways. That's where the fun begins....
Če bi zapeljal v to vodo 5km/h verjetno ne bi bilo panike, pri tebi je bilo pa verjetno z gasom v poden
What seems to be the Officer, problem?
Nč več turbo...
Nč več turbo...
Tist večer je tako nalival dež da se ni videlo sploh kje je cesta...vozil sem 50-60 na 90 omejitev.
Gledam rob ceste in opazim da pločnik kar počasi ratuje vsebolj glih s cesto. Nakar se zavem da se pločnik mar ne poseda temveč da je v dolini ceste dejansko voda. V lužo sem zapeljal z idejo da je vode 20cm, to bi moralo prebrodit brez težav, nato pa sem ugotovil da je vode vseeno malce več in sem zaplužil da se je pred menoj dvignila stena vode...valda sem dal gaz do konca in upal da zvozim ven z luknje...če bi blo treba bi pač v brzini držal tudi ključ na verglanje pa da se zvleče avto ven, sam da ne ostanem sred luže. Avto je začel kašljat, cukat, mal na dva, mal tri bate uglavnem pol ure je pocukavalo za kozlat pol se je pa voda počitno posušila pa je šlo spet BP. Škode na avtu ni bilo
Gledam rob ceste in opazim da pločnik kar počasi ratuje vsebolj glih s cesto. Nakar se zavem da se pločnik mar ne poseda temveč da je v dolini ceste dejansko voda. V lužo sem zapeljal z idejo da je vode 20cm, to bi moralo prebrodit brez težav, nato pa sem ugotovil da je vode vseeno malce več in sem zaplužil da se je pred menoj dvignila stena vode...valda sem dal gaz do konca in upal da zvozim ven z luknje...če bi blo treba bi pač v brzini držal tudi ključ na verglanje pa da se zvleče avto ven, sam da ne ostanem sred luže. Avto je začel kašljat, cukat, mal na dva, mal tri bate uglavnem pol ure je pocukavalo za kozlat pol se je pa voda počitno posušila pa je šlo spet BP. Škode na avtu ni bilo
-
zivkovicjan
- Uporabnik foruma
- Prispevki: 68
- Kraj: Ljubljana
Launch Control je back
https://www.youtube.com/watch?v=r1rBk1UFYJg
Najširši Subaru WRX STI vseh časov ??
Travis Pastrana’s Gymkhana avtič s skromnimi 862 lipicanci.
Travis Pastrana’s Gymkhana avtič s skromnimi 862 lipicanci.
Fotograf FOTOGRAFIRA fotografijo, Slikar SLIKA sliko.
Šele ko se nehaš obremenjevati s porabo, se začne veselje in zabava. 
Saj veš, da piše najbolj divji, ne najširši, a ne?
ups
lost in translation

Fotograf FOTOGRAFIRA fotografijo, Slikar SLIKA sliko.
Šele ko se nehaš obremenjevati s porabo, se začne veselje in zabava. 
-
zivkovicjan
- Uporabnik foruma
- Prispevki: 68
- Kraj: Ljubljana
Travis zgleda presran k ps
Z razlogom 
Jah veš kako je ti bencinski avti, švoh range majo. Skos te je strah kdaj bo benza zmankal.
- lukaprelesnik
- Uporabnik foruma
- Prispevki: 323
- Kraj: Solčava
Zanimiv, da nima niti mal Subarujevega zvoka.
Oja, znotraj se kr dobro sliši subarujev menjalnik
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
Ta avto ima od subarujevega menjalnika verjetno sam ohišje 
Pač 850 konjev ne moreš naredit z UEL kolektorjem
No tiste pol metra izpuha ko ga ma
Je pa 4-2-1 setup z sredinskim turbom in valda nima bokserskega zvoka. Škoda. Ker meni osebno gymhkana 1 s hawko ma 100x boljši zvok.
Je pa sicer tale gymstrana manj na "close-proximity" ampak je pa intenzivna u božjo repo! Sej vidiš tipa kolk face poka zravn, skos je fokus na 200%
Je pa sicer tale gymstrana manj na "close-proximity" ampak je pa intenzivna u božjo repo! Sej vidiš tipa kolk face poka zravn, skos je fokus na 200%
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov