Če bi blo vsaj toliko. Če kdo gleda kanal TFL na youtubu, oni so že na tretjem novem Defenderju od oktobra ... res da so enga zjebali že kar pri uvozniku preden so ga uspeli dat iz rok/salona, ma vseeno.
Vseen se grem pelat... Zima 2020/21
Re: Vseen se grem pelat... Zima 2020/21
Oni seveda niso odvisni od tega avta za na šiht, zdaj si pa predstavljaj da se to teb zgodi. Snovi iz katerih se nočne more delajo. Pa še sploh dizl ni.
"At least my lot fuck up on an epic scale ..." Gary Oldman, Slow horses, 2025
Zeloooo pozna in zadaj z dogajanjem, vendar vseeno iz srca..
Za čas novozapadlega snega oz. tisti večer, sem se nazaj držala..je bilo treba fotra peljat pred šesto zjutraj v Lj na operacijo..tako, da sem imela potem veselje gazenja po nespluženih cestah do Lj. Baby blue ima nove gume, se mi je luštno smejalo (medtem, ko je gospodV moledoval, da ne porinem koga iz ceste
).
Aja cestice do hiše pa ne kidam več odkar so trije 4x4ji pri hiši
http://shrani.si/f/2h/yb/42BNPhOo/img20201203080916.jpg
Cela romantika...
Jutri je nov dan, frei sem (KONČNO!), baje je še kje sneg ostal oz. so nekaj grozili z njim, čeprav jim nič ne zaupam. Mislim pa da bo Medusica se šla malo pretegnit
Za čas novozapadlega snega oz. tisti večer, sem se nazaj držala..je bilo treba fotra peljat pred šesto zjutraj v Lj na operacijo..tako, da sem imela potem veselje gazenja po nespluženih cestah do Lj. Baby blue ima nove gume, se mi je luštno smejalo (medtem, ko je gospodV moledoval, da ne porinem koga iz ceste
Aja cestice do hiše pa ne kidam več odkar so trije 4x4ji pri hiši
Jutri je nov dan, frei sem (KONČNO!), baje je še kje sneg ostal oz. so nekaj grozili z njim, čeprav jim nič ne zaupam. Mislim pa da bo Medusica se šla malo pretegnit
Pravjo, da bo mal pred novim letom spet padalo.
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
Bo bo, dež...
What seems to be the Officer, problem?
Nč več turbo...
Nč več turbo...
Božič bo bel ................................... samo majo še parlamentarna usklajevanja kje ga bodo pustil zapast do nižin.

Fotograf FOTOGRAFIRA fotografijo, Slikar SLIKA sliko.
Šele ko se nehaš obremenjevati s porabo, se začne veselje in zabava. 
Z mal sreče bo na Pokljuki zasneženo. Jutr se še lahko kam gre, na obisk zasebne narave. Mi ne gremo nikamor, ker bomo pekli filanga pšanca. Kar je pa tudi nekaj.
Na Pokljuki je okol metra snega bilo že kak teden nazaj.
Drgač je pa polno ljudi gor, ker pripravljajo pokljuko za svetovno prvenstvo v biatlonu.
Drgač je pa polno ljudi gor, ker pripravljajo pokljuko za svetovno prvenstvo v biatlonu.
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
Aha. Na Cerkenm je, na Sorici tudi kak centimeter. Šentjošt nima neč, Pasja ravan malo. Orle nula. Pri nas, tud nula. Črnivec, 902-nula. Še na Lisci ni neč. Na Pokljuki je, ampak ne meter. Je pa vseeno lepo, na Rudnem polju.
Iz petka na soboto bo malo snega. Upam, da bo na v Mokrcu in na Krimu kaj snega. Imamo za vikend pasje treninge. Itak pa v soboto ne smeš nikamor.!?
To bo verjetno sama plundra pa blato
. Ponedeljek pa torek bi znala dat kej pravega snega, ker se bo shladilo 
ignorance is bliss
Popravljam se. Na Pokljuki je preverjeno več kot meter snega.
Problem je gužva, ker je preveč ljudi.
Sprobal smo gume (samo enkrat smo se ukopal), sprobal smo krplje,..., bili smo pa daleč stran od ljudi.
Pada pa na Pokljuki sneg ko utrgan. Gor grede je šel plug pren nami, nazaj grede je bila cesta že čisto zasnežena.
Problem je gužva, ker je preveč ljudi.
Sprobal smo gume (samo enkrat smo se ukopal), sprobal smo krplje,..., bili smo pa daleč stran od ljudi.
Pada pa na Pokljuki sneg ko utrgan. Gor grede je šel plug pren nami, nazaj grede je bila cesta že čisto zasnežena.
Po Pohorju se je še našlo nedolžne špure. 
Nimate dovoljenj za ogled prilog tega prispevka.
It's a hybrid. It burns gas and oil!
Za jutri so obeti za Gorenjsko kar pestri. Več kot 50cm ga naj bi zapadlo 
Lepo. Pri nas bo menda v ponedeljek nekaj takega. Mal spremebe bi mi bilo dobrodošlo, sem cel dopoldne preživel na nujni zobozdravstveni ...
Dopust mam, avto je natankan...sam še snega vrže pa je to to
Obeti so dobre
Obeti so dobre
Sometimes life goes sideways. That's where the fun begins....
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 12 gostov