Polcar mnenja
-
zivkovicjan
- Uporabnik foruma
- Prispevki: 68
- Kraj: Ljubljana
Polcar mnenja
Kakšna imate kej mnenja glede polcar delov, zanima me glede kaksnega koloteka, odbijac, blatniki itd..
Re: Polcar mnenja
Jaz sem na legacyu uporabil Polcarjeve zadnje obrobe. Kopija je OK, obrobe sem imel gor cca 2 leti in niso nič rjavele. Z plastičnimi deli pa nimam izkušenj.
Subaru Legacy 2.0 GL
Kopije so pač tko tko lahko se zgodi da ne pašejo v piko, ampak se da rešit nekak...ampak ker ni izbire je to pač tisto kar kupiš
Da obrobe ne rjavijo že dve leti se zahvali majstru, ki jih je montiral/varil. Pa hitro mu kupi en sikspek piva, ker si ga zasluži.
Da obrobe ne rjavijo že dve leti se zahvali majstru, ki jih je montiral/varil. Pa hitro mu kupi en sikspek piva, ker si ga zasluži.
Sometimes life goes sideways. That's where the fun begins....
En moj sodelavc je klepar in ličar. Mi je enkrat rekel, da če njegova flikarija zdrži 3 leta, samga sebe po ramenu potreplja. Pa ni slab majstr, ampak mi je enkrat razlagal, da tud če sam punktira, natanejo spremembe v jeklu. Pa ne pomaga ne weld-through primer, ne nč. Edino lotani spoji naj bi deloval proti rjavenju, pa še to se ne sme kitat, ampak zapeglat svinec čez. Butt-joint pleha (kot se obrobe flikajo) pa lot ne drži, zato varijo, var na star pleh je pa vedno mesto možne oksidacije.
"At least my lot fuck up on an epic scale ..." Gary Oldman, Slow horses, 2025
Zaščitit moraš iz obeh strani. Večina pa naredi samo na zunanji, notri pa potem zgnije.
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
Sem si kupil kar plato pira da bo za ziherBackW00d napisal/-a: ↑07. Januar 2021, 10:02Kopije so pač tko tko lahko se zgodi da ne pašejo v piko, ampak se da rešit nekak...ampak ker ni izbire je to pač tisto kar kupiš![]()
Subaru Legacy 2.0 GL
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov