Nakup XV
Pravila foruma
· Pri pisanju naslova oglasa se zaradi boljše preglednosti poslužujte okrajšav:
- P: (prodam)
- K: (kupim)
- M: (menjam)
- Po: (podarim)
· Iz naslova oglasa naj bo jasno razvidno kaj je oglaševani predmet,
· Besedilo oglasa naj bo kratko in jedrnato, vsebuje naj ceno, vaše kontaktne podatke (telefon ali elektronski naslov) in možen kraj prevzema.
· Pri pisanju naslova oglasa se zaradi boljše preglednosti poslužujte okrajšav:
- P: (prodam)
- K: (kupim)
- M: (menjam)
- Po: (podarim)
· Iz naslova oglasa naj bo jasno razvidno kaj je oglaševani predmet,
· Besedilo oglasa naj bo kratko in jedrnato, vsebuje naj ceno, vaše kontaktne podatke (telefon ali elektronski naslov) in možen kraj prevzema.
Re: Nakup XV
Ogrevana ogledala delujejo kadar vklopiš gretje zadnje šipe. Skoraj ne morem verjet, da tega nimaš. Če res nimaš, lahko preložiš ogledala iz kakega Forija, ki je zaključil svoje življenje.
Mislila sem novodobna pomagala, lane assist, prilagodljivi tempomat, opozarjanje mrtvega kota, matrične žaromete, itd. no tega nima.
Ima zasilno zaviranje do 80 km/h, ogrevana ogledala, avtomatsko klimo z ločenimi nastavitvami za voznika in sovoznika, navigacijo, senzor za svetlobo in dež, hill holder, vklop na gumb.
Ta avto je tak gušt za vozit. Že od Legacya naprej nisem tolk uživala.
Fori, še bolj pa Tiguan sta mi ubila veselje.
Ima zasilno zaviranje do 80 km/h, ogrevana ogledala, avtomatsko klimo z ločenimi nastavitvami za voznika in sovoznika, navigacijo, senzor za svetlobo in dež, hill holder, vklop na gumb.
Ta avto je tak gušt za vozit. Že od Legacya naprej nisem tolk uživala.
Nevem kaj mate tolk proti VW
.
Barva je res kurbiš, občudoval eno trojko včer na AC
Oblike imajo nore, upam pa da tudi pločevino bolje obdelajo kot pred desetletjem. Vem da Subaru ni izjema ampak pri Mazdah je bila res kriza.
@Aleks razen popravil nič takega. Samo lega na cesti mi je bolj sedla pri Legacyju, pa zdaj pri Mazdi. Tigi je v ovinkih preveč rad prestavljal zadnji konc. 
@subi92 za rjo baje ni več kriza, bomo vidli, če to drži. Je pa ta barva ful občutljiva, pa verjetno kar jeba za ličat.
@subi92 za rjo baje ni več kriza, bomo vidli, če to drži. Je pa ta barva ful občutljiva, pa verjetno kar jeba za ličat.
Pomojem zato ker so oblike pri VW hude pa ker avti sigurno bol delajo kt tanovi subaruji
Legacy 2.0 GL
Sej je bila zadnjič objavljena raziskava kje se največ subarujev proizvede in proda. Zda 70%, Japonska 13-15 %, ostalo druge države, s tem da evrope sploh ni omenjene posebej.
Od teh 70 ameriških procentov je pavečina outbackov.
Fotograf FOTOGRAFIRA fotografijo, Slikar SLIKA sliko.
Šele ko se nehaš obremenjevati s porabo, se začne veselje in zabava. 
V ameriki se od vseh avtomobilov proda 1.4% karavanov. od tega je 1.2% (700.000) outbackov, 0.2% pa vseh ostalih skupaj z ostalimi subaruji. Naslednji karavan na listi je pa forester. Tako da je samo 0.19% vseh karavanov prodanih v ameriki nesubarujev.
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
Vem da je že več kot leto od tega posta, vendar me vseeno zanima, a je bil leta 2019 res tak popust, da je osnovni model xv prišel 21 tisoč, ker trenutno je 25 po ceniku.nebivedu napisal/-a: ↑18. December 2019, 23:25Brez eyesighta? Brez veze tak letnik potem kupovat.
Se bolj splača novega vzet pa daš še tiste 4 jurje zraven. Popusta je nekje 2 do 3.000 evrov in te pride okoli 21.000 osnovni model, 24 pa že bolj napreden. In vsi imajo eyesight in avtomatski menjalnik (nimajo več ročnih).
Ker se je DMV povišal za 200€, so ceno povišal za 2k od lanskega leta.
Ponavadi je pa na ceno kaka 2 do 3 jurje popusta.
Ponavadi je pa na ceno kaka 2 do 3 jurje popusta.
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
sem se pozanimal in trenutno ni takih popustov, mogoče dobiš kovinsko barvo pa še par 100e popusta,
vsaj meni so tako naračunali, pa neke akcije z dodatno opremo v vrednosti 1500e so aktualne pri izvedenkah z višjimi nivoji opreme,
da ne bo še kdo izgubljal časa
vsaj meni so tako naračunali, pa neke akcije z dodatno opremo v vrednosti 1500e so aktualne pri izvedenkah z višjimi nivoji opreme,
da ne bo še kdo izgubljal časa
Kje si se pa pozanimal? Pri kateremu prodajalcu?
- galimim
- Uporabnik foruma
- Prispevki: 555
- Kraj: Grosuplje okolica-na hribu pod cerkvico
Jaz sem dobil dobre 2k popusta. Ampak ne na čist osnovni model, enga višje.
Tiste akcije z dodatno opremo so bile pa do konca leta IIRC.
Tiste akcije z dodatno opremo so bile pa do konca leta IIRC.
Ex Renault Twingo, Toyota Corrola 1.4VVT 2004
Subaru XV 1.6 2021
Subaru XV 1.6 2021
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov