Video stuff no.6
- danci1973
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 4463
- Kraj: Maribor, Slovenia
- Kontakt:
Re: Video stuff no.6
Haha
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
Ni taprava znamka, sam sneg je pač sneg, pa DriftW00d skillz approved upam. Da nadoknadimo manjko podobnih vragolij s sublni:

(polom pa 4 nosilce stekla)
Dizl k zdrži 100k z eno gredjo
(polom pa 4 nosilce stekla)
To jaaa, vag tdi + BorgWarner - Haldex power. Skos me mika, da bi enga tazga golf liftu.
Dobr ga pegla
Taki entry-i da gre še skor rit naprej so respect neglede na to kater avto je za volanom :P
Sometimes life goes sideways. That's where the fun begins....
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
Brandon Semenuk je tut prletel kr od nekje a ?
On drugače dominira na MTB sceni, predvsem v scenah kjer se vozi več po zraku kot po tleh
Tip ime ekstra filing za pozicijo v prostoru in flow-a za izvoz...me ne čudi da se dobro znajde v rally avtu
En izmed njegovih ljubših editov mi je pa tale:
On drugače dominira na MTB sceni, predvsem v scenah kjer se vozi več po zraku kot po tleh
En izmed njegovih ljubših editov mi je pa tale:
Semenuk je v exterm mtb sceni poznan ze zelo dolgo, kar se pa tice avtomobilske scene se pa ze tut nekaj casa spogleduje z relijem, zdj so mu pa dal koncno priliko pr orenk teamu 
In tip dokazuje da se zna pelat tko k je to na zacetku pokazal Pastrana.
In tip dokazuje da se zna pelat tko k je to na zacetku pokazal Pastrana.
#Forester 02'
#Forester S-Turbo 99'
#Outback H6 04'
#3POverland
#Forester S-Turbo 99'
#Outback H6 04'
#3POverland
Ja sej vsi te extrem športniki si tisti ameriški rally podajajo kot kako vaško kur**...pol pa ken block porine z denarjem ki si ga je nakopal v WRC in hitro vidi da so mu fantje povsem izven lige in da bo mogu še kar nekaj čokolinota pojest če se bo hotu z velikimi vštric vozit
Sej vsi te vozijo dobro za popizdit ne me narobe razumet, sam wrc fantje vozijo pa še za štengo ali dve višje.
Pa ko so se tolk vsi ven metali s pikespeak rekordi pa pride francoska štručka mim pa jim vsem noge spodnese
Sej vsi te vozijo dobro za popizdit ne me narobe razumet, sam wrc fantje vozijo pa še za štengo ali dve višje.
Pa ko so se tolk vsi ven metali s pikespeak rekordi pa pride francoska štručka mim pa jim vsem noge spodnese
Hoces rect Nemski EV in Francoski sofer:
7:57.148 (France Romain Dumas, Volkswagen I.D. R Pikes Peak, 2018, Unlimited)
7:57.148 (France Romain Dumas, Volkswagen I.D. R Pikes Peak, 2018, Unlimited)
#Forester 02'
#Forester S-Turbo 99'
#Outback H6 04'
#3POverland
#Forester S-Turbo 99'
#Outback H6 04'
#3POverland
S tem avtom ti ali jaz nebi izpod 9 minut prišla gor
Nekaj je orodje, povsem drugo pa so jajca mešanice titan/inox velikosti lubenice da se voziš 200+ čez slepe ovinke pod katerimi je neskončen prepad...
Nekaj je orodje, povsem drugo pa so jajca mešanice titan/inox velikosti lubenice da se voziš 200+ čez slepe ovinke pod katerimi je neskončen prepad...
Vsaj veš, da ti noben ne bo nasproti pripeljal. 
20km dolga proga z dvigom 7.2% in se začne na 1400mnv in konča 4300mnv.
20km dolga proga z dvigom 7.2% in se začne na 1400mnv in konča 4300mnv.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov