subaru outback 2022 - outback wilderness
Re: subaru outback 2022 - outback wilderness
XV v taki preobleki, bo zverina na pogled. Ja za ameriško tržišče bo, za evropsko pa prst v r.t. Žal je tako, dokler bodo VW, RENAULT, ŠKODA itd oh in sploh avtomobili v narekovajih seveda, ne bo takih Subarujev v EU. Razen v Rusiji, Latviji, Litvi in Estoniji. Seveda je pa tudi odvisno od zastopstva in servisa, ki so pri nas bolj bogi.
Lep primer je Avto leta. Kolikrat je bil japonski avto leta v Sloveniji??? Bore malo. Zelo se čudim, da je Toyota Yaris evropski avto leta 2021.
Lep primer je Avto leta. Kolikrat je bil japonski avto leta v Sloveniji??? Bore malo. Zelo se čudim, da je Toyota Yaris evropski avto leta 2021.
Ascent Wilderness ...
"At least my lot fuck up on an epic scale ..." Gary Oldman, Slow horses, 2025
ta je še večji od outbacka. Ne rabim tako velikega avta.
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
jaz tud ne. mel bi ga pa vseeno! za po naših kolovozih je najbrž res mal štorast, ampak ... no dobr, pol pa forester wilderness.
"At least my lot fuck up on an epic scale ..." Gary Oldman, Slow horses, 2025
Če bodo Nemci kaj zainteresirani, se bo dalo kaj od njih uvoziti.pero112 napisal/-a: ↑04. April 2021, 13:28XV v taki preobleki, bo zverina na pogled. Ja za ameriško tržišče bo, za evropsko pa prst v r.t. Žal je tako, dokler bodo VW, RENAULT, ŠKODA itd oh in sploh avtomobili v narekovajih seveda, ne bo takih Subarujev v EU. Razen v Rusiji, Latviji, Litvi in Estoniji. Seveda je pa tudi odvisno od zastopstva in servisa, ki so pri nas bolj bogi.
So že napovedal, da forester wilderness bo tudi 2022, čakamo še za crosstreka (xv).
Zelo zanimiv XV bi bil recimo neki tazga: 27cm od tal, 2.5 motor in x-mode čez celo območje hitrosti. Pol se pa po moje splača že kontejner vzet in ga pripeljat sem iz kanade. V kontejner gresta vsaj dva, če ne trije.Subaru’s Yajima plant will assemble the 2022 Subaru Forester Wilderness. Forester Wilderness Edition boasts better off-road capability than the Outback. Further, The new line will offer more clearance and better durability. The Forester Wilderness is an exciting update to the beloved model.
The information provided in the article suggests there would be a Wilderness trim for the Outback, Forester, and Crosstrek toward the end of this year.
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
Prvi testi:
Poraba:
22 mpg city -> 10,7 l/100 km mesto
26 mpg highway -> 9,04 l/100 km avtocesta
22 mpg city -> 10,7 l/100 km mesto
26 mpg highway -> 9,04 l/100 km avtocesta
Without breakdowns, crashes, problems and mishaps stories would simply be boring.
Love. It's What Makes a Subaru a Subaru
Love. It's What Makes a Subaru a Subaru
Za 2.4 turbo motor z 260 konji ni ravno huda poraba.
- Kristijan
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 1324
- Kraj: Goričko
- Kontakt:
Za 2022 leto pa tud mal ni...
Brez Subaruja trenutno - na petrolu me še komi poznajo ...
Potem pa najdi enga bencinarja druge znamke, ki se lahko pelje po terenu, je dovolj dvignjen od tal, ima all terrain gume serijsko pa da ima manjšo porabo.
Meni osebno pri takem avtu poraba ne pomeni nič.
Meni osebno pri takem avtu poraba ne pomeni nič.
-
Kletni maček
- Novinec
- Prispevki: 5
Še en wilderness prihaja na trg.
https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/ ... e=61340E57
https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/ ... e=61340E57
-
Kletni maček
- Novinec
- Prispevki: 5
Forester je
#Forester 02'
#Forester S-Turbo 99'
#Outback H6 04'
#3POverland
#Forester S-Turbo 99'
#Outback H6 04'
#3POverland
Toliko požrejo danes vsi pravi SUV dizli s kaj večjim motorjem od 2.0 TDI. (in z manj konji kot jih ima tale OB)
Jaz mislim da je realna poraba takega OB-ja ob neeko vožnji še ene 2-3 litre višja kot tole kar je napisano
Sometimes life goes sideways. That's where the fun begins....
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov