za bencinarje vem da delajo. Ampak so pa žejni (veliko bolj kot stari subaruji).
Zmlelo ga je.
za bencinarje vem da delajo. Ampak so pa žejni (veliko bolj kot stari subaruji).
Zmlelo ga je.
Ne kupuj tega. Je kr drago če glih nočeš muzejskega kosa. Pa ni glih udobno da bi se hvalil. GC je druga reč, precej bolj udoben in zmogljiv, ampak to pa že pije da se spodobi pogledat na ancestry.com, če nismo kej v sorodu z arabci.
Na eni strani so proizvajalci prisiljeni avte narediti 'varnejše' ('čvrstejšie' karoserije, več airbagov, kamer, radarjev, lidarjev, ...) , da na raznih crash testih ne pogrnejo.
Mercedes ML
subaru xv 2012 letnik ina v homologaciji zapisanih 1530kg. forester 1998 je imel pa 1300kg.aleks napisal/-a: ↑22. Julij 2021, 11:26Vse kar tkole gledaš štirikolesno gnanega, da je 5 vratno in cirka karavanske SUV oblike izven subaruja, pa recimo od 2005 naprej, (ni važno ali ima reduktor ali ne), je težje tako od outbackov kot od foresterjev. Moja kia je približno dolga kot stari forester, pa ma debelih 300 kil več ... (brez mene not). Jaz ne vem kaj to delajo, ampak avti so vedno težji in težji, mlinčkom pa cilindre kradejo ...
Verjamem, da je Duster čist ok avto, ampak kolkr vem ni kombinacije bencin 4x4 pa da ima vsaj 150km... Pa tud zgleda ne lih vrhunsko, za moj okus
Kolega ga prodaja. 1.6 motor bencin 4x4, ki ni nekaj hudo prožen. Avto je kul in gre po terenu povsem spoštljivo, vendar je plastičen znotraj in zunaj.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost