Se ukvarjam s tem neki cajta,... a je možno, da se jih ne da odstranit? Standardni gumbek jih vzdigne samo do vrha, ven pa ne.
lp
Nasloni za glavo na sprednjih zicih
Nasloni za glavo na sprednjih zicih
Pejmo z avto!
- danci1973
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 4465
- Kraj: Maribor, Slovenia
- Kontakt:
Re: Nasloni za glavo na sprednjih zicih
Kateri avto in letnik? Kakšna posebna oprema (kar se sedežev tiče)?
Pri vseh mojih Subarujih do zdaj so nasloni šli gor brez gumba, za dol ali pa za ven vzet pa je bilo treba pritisnit gumbek. Tako kot tale kaže na videu:
Pri vseh mojih Subarujih do zdaj so nasloni šli gor brez gumba, za dol ali pa za ven vzet pa je bilo treba pritisnit gumbek. Tako kot tale kaže na videu:
XV 2021. Naslon gre ob pritisku knofa samo do konca gor, potem se pa ustavi in ne gre ven, kot pri vseh ostalih avtomobilih. Clo najdu sm en post na enem forumu, kjer ima nekdo isti problem. Sam rešitve v smislu, uporabi fleksarco, ne pridejo v poštev.
Zdej sm sicer na šihtu. Ko pridem domov, bom še nekej probal/pogledal. Eni diagrami namreč kažejo, kot da je pri strani ena režica z izvijač notr vtaknit. Mhm....
Pejmo z avto!
- danci1973
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 4465
- Kraj: Maribor, Slovenia
- Kontakt:
Hm, vsa navodila, ki jih najdem, pravijo tako, kot to kaže stric na videu... Je pa res, da ne najdem navodil za kakšno EU tržišče.
A na enem nemškem forum sem našel tole:
A na enem nemškem forum sem našel tole:
Na 'drugi strani' naj bi bil še en skrit gumb, s katerim se zadeva lahko odstrani.Man hat auf der einen Seite den normalen "Knopf" zum Höheverstellen.....die Nackenstütze soweit es geht hochziehen.....dann gibt es auf der anderen Seite einen kleinen fast nicht sichtbaren versenkten "Knopf" ..
den dann ebenfalls drücken und gleichzeitig die Nackenstütze rausziehen...
Jap. Potrdim! Na levi strani je standarden gumb, kot pri vseh avtih, na desni pa je tu še majhen skrit gumbek, ki se komej vidi. Ko stisneš še tega, gre naslon ven. /Vsak dan neki novga zvem. 
Pejmo z avto!
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov