box z elektriko za kampiranje
Re: box z elektriko za kampiranje
Tista zadeva bo kot powerbank celo leto uporabna.
Pa verjento bom baterijo za celo hišo delal sam. Pride za enega rabljenega XV-ja ceneje, kot če bi mi nekdo to delal in prodal. To pomeni okol 2000 do 2500 komadov 18650 baterij skupaj povezat, pa .... .
Pa verjento bom baterijo za celo hišo delal sam. Pride za enega rabljenega XV-ja ceneje, kot če bi mi nekdo to delal in prodal. To pomeni okol 2000 do 2500 komadov 18650 baterij skupaj povezat, pa .... .
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
Ti sam glej, da ne bomo bral po cajtngih kej v stilu - pri samoizdelavi akumulatorja prišlo do eksplozije itd.
do eksplozije težko, do vžiga pa lahko hitro pride.
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
Fuk teh kitajskih baterij je to, da določene kr umrejo in ti potem zaserjejo celo verigo.
Sem že nekaj probaval, pa z najcenejšimi baterijami bore malo dosežeš. Oziroma če imaš nek hudo dober BMS bi to še šlo, samo da pol 3x na leto razdiraš pack pa ven odlotavaš mrtve baterije je tudi bolj tako tako.
Dokler te baterijev vežeš v 12V (po tri) ni neke panike, če greš pa v verigo čez 200V pa je kr panika če kje šlusneš
Sem že nekaj probaval, pa z najcenejšimi baterijami bore malo dosežeš. Oziroma če imaš nek hudo dober BMS bi to še šlo, samo da pol 3x na leto razdiraš pack pa ven odlotavaš mrtve baterije je tudi bolj tako tako.
Dokler te baterijev vežeš v 12V (po tri) ni neke panike, če greš pa v verigo čez 200V pa je kr panika če kje šlusneš
Sometimes life goes sideways. That's where the fun begins....
Baterije kupujem samo NCR 18650 (3600mAh in 3.7V z zaščito). So edine kitajske, ki jim zaupam.
Jehu Garcia prodaja tud take module za one, ki se jim ne ljubi skup pikat stringov. Če ti tam kaka crkne, jo enostavno vzameš ven in daš eno dobro noter. Zadeva sicer ni pocenim je pa komot in modularna. https://cdn.shopify.com/s/files/1/0250/ ... 1598730525BackW00d napisal/-a: ↑13. Februar 2022, 19:34Fuk teh kitajskih baterij je to, da določene kr umrejo in ti potem zaserjejo celo verigo.
Dokler te baterijev vežeš v 12V (po tri) ni neke panike, če greš pa v verigo čez 200V pa je kr panika če kje šlusneš![]()
"At least my lot fuck up on an epic scale ..." Gary Oldman, Slow horses, 2025
Če imaš namen 1000 baterij skupaj dat verjetno tega ne boš kupoval.
a je proizvajalec poznan,imam slabe izkušnje,
če nisem uporabil Samsung,Panasonic ali Sanyo je bilo samo vprašanje časa ali pa še to ne
Kitajci znajo naredit vse ,tudi merske enote priredit vsak po svoje.
NCR mislim da so Panasonic-ove. Kupujem jih pa že nekaj let in nikoli problemov z njimi.
vsaka ncr ima že vgrajeno zaščito.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov