Audi TT 8N - Orban
Audi TT 8N - Orban
Nov projekt oz money pit letnik 1999, 1.8T Sport - žal prvi pogon in v denimblau perleffekt barva. Dobil dokaj ugodno glede na cene, ki so pri nas za podobne podrtije. Trenutno sem vložil že precej €€€ in časa v iskanje originalnih delov, ki po večini niso več dobavljivi. Za svoja leta in kilometre je solidna osnova ampak lista zamenjanih zadev je kar dolga...
Lista novih OEM zadev:
- stranska smernika
- osvetlitev tablice
- prednje luči
- zaščitna pločevina za diske zadaj
- tekstilni tepihi
- vzmeti za čeljusti
- cupra r lip (popularen styling)
- manšeta za prednjo polosevino
- vijaki za platišča
- nov voznikov kolotek
Ostalo:
- SKF zadnja kolesna ležaja
- Bosch brisalci (navadni, ker aerotwin... ne bom komentiru)
- NGK laser svečke
- vodilo sovoznikovega stekla
- gume 225/45r17
Lista novih OEM zadev:
- stranska smernika
- osvetlitev tablice
- prednje luči
- zaščitna pločevina za diske zadaj
- tekstilni tepihi
- vzmeti za čeljusti
- cupra r lip (popularen styling)
- manšeta za prednjo polosevino
- vijaki za platišča
- nov voznikov kolotek
Ostalo:
- SKF zadnja kolesna ležaja
- Bosch brisalci (navadni, ker aerotwin... ne bom komentiru)
- NGK laser svečke
- vodilo sovoznikovega stekla
- gume 225/45r17
Re: Audi TT 8N - Orban
Rahlo poškodovan je prišel k meni.
Menjava vodila stekla in popravilo tapete
Menjava vodila stekla in popravilo tapete
Nimate dovoljenj za ogled prilog tega prispevka.
Sledila je kleparija. Sanirala sta se oba blatnika, ker sta bila rahlo poškodovana in načeta z rjo. Barvo so pri Avto3 Kranj kar solidno zmešali (nisem hotel prelivov na druge dele). Zaščitila sta se še oba koloteka ter začetek praga in menjale prednje luči.
Meni eden redkih "malih" avtomobilov z všečno obliko ... čeprav, kolikor sem slišal, si tega mnenja ne delim z uveljavljeno večino. 
I'm just a soul who's intentions are good, oh Lord, please don't let me be misunderstood ...
Jaz sem torej kontrapolar tebi
Meni je nenormalno grd ta avto
Vem da so super hitri in sposobni konkretne vožnje, a vendar me pogled na njega odbije na polno.
Firbčen pa sem vseeno kaj je fora s priimkom mađarskega prvega moža? A to nakazuje to (meni) katastrofalno svetlečo modro leder foro v notranjosti?
A to je 1.8 na 20V in 150HP v originalu ? Tak motor sem imel v Octaviji brez turbine na 125HP pa lahko samo rečem da je dosti bolj dolgočasen kot naprimer fordov 1.8i 16V. Vsaj kar se občutka v riti tiče. S tem da je imela octavia konkretno krajše brzine, tko da ji še to daje plus....
Vsakega, ki kupi tak avto ga vprašam, če je imel krizo v življenju, da je to kupil
Razloži štorijo zakaj si ti, ljubitelj offroada in počasne vožnje kupil takle majhen športen avto?
Vem da so super hitri in sposobni konkretne vožnje, a vendar me pogled na njega odbije na polno.
Firbčen pa sem vseeno kaj je fora s priimkom mađarskega prvega moža? A to nakazuje to (meni) katastrofalno svetlečo modro leder foro v notranjosti?
A to je 1.8 na 20V in 150HP v originalu ? Tak motor sem imel v Octaviji brez turbine na 125HP pa lahko samo rečem da je dosti bolj dolgočasen kot naprimer fordov 1.8i 16V. Vsaj kar se občutka v riti tiče. S tem da je imela octavia konkretno krajše brzine, tko da ji še to daje plus....
Vsakega, ki kupi tak avto ga vprašam, če je imel krizo v življenju, da je to kupil
Sometimes life goes sideways. That's where the fun begins....
1.8T je.
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
Made in Hungary je TT. Je pa 1.8T 20V 132kW AUQ motor. Mapiran naj bi bil, po obcutku na nekih 210-220KM.
Sej pol more kr dobr stegnt tole
Ni pa to quattro, a? A to dosti v prazno suče prva pa druga?
Ni pa to quattro, a? A to dosti v prazno suče prva pa druga?
Vsake tok me prime “sportn” avto. Ni pa prvi glede na to, da sem imel v70 t5, dva legacya turbo, imprezo sti, octavio rs pa vrjetno sem se kej spustu.
A no vidiš, za STi pa RS sm vedu, za tisto prej pa ne...
Kar se tiče zakaj, je bolj letel na to, da je TT na trgu sprejet bolj kot "babji" avto
Kar se tiče zakaj, je bolj letel na to, da je TT na trgu sprejet bolj kot "babji" avto
Pravjo ljudje, ki ga niso od bliz vidl kaj sele vozil. Zanimivost tega avta je, da se je s prvimi velik ljudi razletel ker je bla guzica prelahka. Audi je naredu vpoklic za montazo spojlerja in 25kg utezi v prtlaznik. Je pa se vedno ziucna rit za avto na prvi pogon.
Naprodaj tko k vse pr men… Cena nekje 4500€.
Če hoče rit mal ven rint ni tolk panike, če seveda znaš to obvladovat. To lahko pomaga zavijat v ovinku, problem je če tega nisi vešč in ti odbije rit ti pa ne ujameš
Tisto so pol ponavadi izstrelki v obliki 90° napram zavoju, ker folk v desni ovinek namota v levo in ko gume primejo je adijoooooooo
Problem je tudi seveda če to dela vsakič ko mal bolj ostro zategneš volan. Ker pol morš bit vseskozi na preži.
Danes se mi je sanjalo, da je hotel sodelavec ki je že v pokoju na vsak način peljat mojo WRX-o da vidi kako to gre in je kar sredi ovinka zategnu v prvi podn gaz in naju je odbil direkt v rob hiše da je bila totalka z brutalnim cviklom na strehi....sicer nobenmu nič....mogoče bo treba dat veliko " staro sanjsko" knjigo ven pa mal pogledat kaj bi to pomenil
Problem je tudi seveda če to dela vsakič ko mal bolj ostro zategneš volan. Ker pol morš bit vseskozi na preži.
Danes se mi je sanjalo, da je hotel sodelavec ki je že v pokoju na vsak način peljat mojo WRX-o da vidi kako to gre in je kar sredi ovinka zategnu v prvi podn gaz in naju je odbil direkt v rob hiše da je bila totalka z brutalnim cviklom na strehi....sicer nobenmu nič....mogoče bo treba dat veliko " staro sanjsko" knjigo ven pa mal pogledat kaj bi to pomenil
Te štale z odnašanjem riti so se dogajale predvsem na nemških avtocestah pri visokih hitrostih. Model prižge v rahel ovinek z 200 km/h, spusti gas in faše snap steer. Tisti 25 kg kviht in spojlerček pri 100 na uro sploh efekta ne dasta od sebe.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov