Audi TT 8N - Orban
Re: Audi TT 8N - Orban
Stale so ble ze pri 130kmh. Vsaj sodelovci so tko razlagal, ko so gonil gor pa dol po jeprc.
Aha, ok. Teh razlag, ki sem jih napisal, se spomnim, ko so izvedli vpoklic za vgradnjo kvihta in spojlerčka.
Snap steer pri visoki brzini je sploh prasica, ker tam pa res rabiš hudo velik občutka in izkušenj da loviš
Se pa to tudi pri subarujih dogaja. Meni je ob odvzemu gaza pri cca 160km/h na cesti za Savo vzelo rit in sem namotal do konca da je volan butnu v konec in je jeeeeeedva avto zvleklo ven iz drifta....valda sem pol še 2x zaplesu ker nisem tistega velika volana uspel pravočasno odvit....iz 100-170 pulza v 50 metrih uglavnem
Se pa to tudi pri subarujih dogaja. Meni je ob odvzemu gaza pri cca 160km/h na cesti za Savo vzelo rit in sem namotal do konca da je volan butnu v konec in je jeeeeeedva avto zvleklo ven iz drifta....valda sem pol še 2x zaplesu ker nisem tistega velika volana uspel pravočasno odvit....iz 100-170 pulza v 50 metrih uglavnem
Sometimes life goes sideways. That's where the fun begins....
Tudi jaz sem ga osebno spoznal. Iz gorenjske AC na severno obvoznico, tisti dolg levi ovinek. Prižigam s foresterjem turbo kakih 100, na koncu pa iz lepega miru avto počez za 45 stopinj. Tudi jaz sem imel še dva nihaja, usral sem se pa totalno. Sem se že videl v grabnu na notranji strani ovinka.
Men se je podbno zgodil s foresterjem pri okol 90km/h, ampak je bil polje na obe strani, tko da tudi če bi zletel s ceste, ne bilo nič. Uglavnem več sreče ko pameti 
What seems to be the Officer, problem?
Nč več turbo...
Nč več turbo...
V tistem levem z gorenjke na severno sem jaz notri priletel pune granate s Puntotom GP in je od sile, al karkol se je pač že zgodil, "sezul" mikro jermen od alternatorja in klime...faking lol! Proklet italjan....skos je crkoval neki

Sometimes life goes sideways. That's where the fun begins....
Avto prodan 
Dolgčas ti ni. 
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov