Ko sem sestavljal motor pri WRX-i mi je parkrat prav prišla 3/8" roba, pred tem nisem imel neke potrebe po tem, vendar vidim da če bi imel, bi tudi uporabljal sploh v tem rangu od 10-14mm vijakov.
Če si resen mehanik je 3/4" oprema skoraj da nuja, predvsem za te matice na poloseh pa kake zategle vijake na podvozju. Škoda da ročko zlomiš, če lahko samo vijak odlomiš ali matico v karoseriji obrneš v prazno...
Drugače imamo v Garaži 3 komplete 1/2" in 1/4" za 80€ iz interdiskonta, in so vsi kompleti še skoraj celi, razen pač tistih najbolj očitni T ročk, ki smo jih z metrskimi cevmi zlomili in pa tudi sam sem v svojem kompletu uničil 1/4" T ročko, katero sem za par € nadomestil s kitajsko iz eBay-a. Poleg tega smo uničili nekaj križnih nastavkov (itak direkt na udarno pa udri po siromaku s 500Nm

, nekej bo popustill....) in pa seveda obvezno je da manjkata dva 10mm nastavka. Enega smo zavestno pustili v avtu, ker je padel nekam kjer ne dosežemo, naj mu bo lahka zemlja, drugi pa je pač padel z obličja zemlje...
Overall Interdiskont roba za ljubitelja in občasnega serviserja vrh kape dost dobra. Tistle KS-Tools zglda podobna zadeva, v podobnem rangu.
Splača se drugače pogledat tudi kaki so nastavki, a so šestrobi navadni, al so 12 robni, al so 6 robni zvezdasti...Vsak ma svoje prednosti
Sometimes life goes sideways. That's where the fun begins....