Subaru Impreza RS by impreza911
- urbancebulj
- Uporabnik foruma
- Prispevki: 2237
Re: Subaru Impreza RS by impreza911
Vsaj 100 konjev manjka, pa bo prava Impreza.

- impreza911
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 1369
- Kraj: Gornja Radgona
če glih ji manjka 100 konjev,marsikomu narišem veselje na obraz ko jih zapeljem z njo, kot pa nekateri ki jih imate samo v garazah, z več konji...izbran sem bil izmed 400 avtami,....zdaj pa ce je po tvojem prava impreza ali ne ( v prometni še vedno piše impreza) ,nekateri ne gledamo samo nato da je turbo pod pokrovom...

Subaru Impreza RS
Urban je malce žleht
Ampak vseeno zamisli si nasmeh (večkrat tudi začudenje ali strah) ko nekoga zapelješ z "rally" verzijo impreze.
Sam sem že par fantičev (pa tudi kako punco) pošteno presenetil. Predvsem tiste nič hudega sluteče
S tem da moram rečt, da ko sem se pa sam kot sovoznik vsedel v "357" konjsko STijko, sem bil prav tako povsem sezut. Pa sem navajen serijske WRX-e
Pa saj je logično, preskok iz navadne 2.0 125HP je do moje WRX-e ravno +100 konj (225HP), do 357 konjske STi je bilo pa še dodatnih ~+125HP razlike...preskok je torej takorekoč isti
Ko pa je moj oče enkrat vzel ključe od moje WRX-e in se odpeljal na en krog pa je ob prihodu nazaj ostal dejansko brez besed....pred tem je skos neki ropotal in gobcal...okol porabe, pa prevoženih kilometrov, pa neracionalne cene glede na letnik/obliko avta pa dragega vzdrževanja in kaj ti vem kaj vse ga je še motilo...
On drugače vozi 2007 letnik 1.5 imprezo (zaenkrat).
Nalašč ga nisem nič spraševal, sem le opazoval, njegove smešne začudene grimase
Ampak vseeno zamisli si nasmeh (večkrat tudi začudenje ali strah) ko nekoga zapelješ z "rally" verzijo impreze.
Sam sem že par fantičev (pa tudi kako punco) pošteno presenetil. Predvsem tiste nič hudega sluteče
S tem da moram rečt, da ko sem se pa sam kot sovoznik vsedel v "357" konjsko STijko, sem bil prav tako povsem sezut. Pa sem navajen serijske WRX-e
Pa saj je logično, preskok iz navadne 2.0 125HP je do moje WRX-e ravno +100 konj (225HP), do 357 konjske STi je bilo pa še dodatnih ~+125HP razlike...preskok je torej takorekoč isti
Ko pa je moj oče enkrat vzel ključe od moje WRX-e in se odpeljal na en krog pa je ob prihodu nazaj ostal dejansko brez besed....pred tem je skos neki ropotal in gobcal...okol porabe, pa prevoženih kilometrov, pa neracionalne cene glede na letnik/obliko avta pa dragega vzdrževanja in kaj ti vem kaj vse ga je še motilo...
On drugače vozi 2007 letnik 1.5 imprezo (zaenkrat).
Nalašč ga nisem nič spraševal, sem le opazoval, njegove smešne začudene grimase
Sometimes life goes sideways. That's where the fun begins....
- urbancebulj
- Uporabnik foruma
Kot je backwood napisal, sarkazem, lepo da si bil izbran.
V garaži pa res, ker ven ne more, ker fasaderji čarajo in zamujam lepe dneve, ko bi se lahko vozil.

V garaži pa res, ker ven ne more, ker fasaderji čarajo in zamujam lepe dneve, ko bi se lahko vozil.
Žleht ali ne, pozoren ali ne, mogoče nekaterim taki komentarji pač niso všeč ...urbancebulj napisal/-a: ↑11. Julij 2019, 17:49Kot je backwood napisal, sarkazem, lepo da si bil izbran.
![]()
![]()
![]()
Don't allow your mind tell your heart what to do.
- urbancebulj
- Uporabnik foruma
Torej jih ne smem pisat?
Za vsak kometar se najde kdo ki mu ni povšeči ali pa je zadovoljen z njim, jbg, vsak lahko napiše svoje mnenje, pač moje je tako, užaljen ali ne, tudi meni ni prav ko se kaj piše, pa kaj, javni forum, javni komentarji, ki niso vedno to kar bi kdo hotel slišat..
Za vsak kometar se najde kdo ki mu ni povšeči ali pa je zadovoljen z njim, jbg, vsak lahko napiše svoje mnenje, pač moje je tako, užaljen ali ne, tudi meni ni prav ko se kaj piše, pa kaj, javni forum, javni komentarji, ki niso vedno to kar bi kdo hotel slišat..
- impreza911
- Član Subaru kluba
Ni lepšega, kot že 11 let zapored narediti tehničnega brez problema 
Nimate dovoljenj za ogled prilog tega prispevka.
Subaru Impreza RS
Kaj se pa s tanovo dogaja? Nekam tiho na tej fronti.
- impreza911
- Član Subaru kluba
Ne objavljam kaj več veliko.....bom prilepil eno sliko v oni temi
Subaru Impreza RS
- impreza911
- Član Subaru kluba
Subaru Impreza RS
- Kristijan
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 1324
- Kraj: Goričko
- Kontakt:
Brez Subaruja trenutno - na petrolu me še komi poznajo ...
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov