Razn menjalnika mi je super avto tud svoh motor me ne moti.
Programiranje 4AET
-
Mazda driver
- Uporabnik foruma
- Prispevki: 133
Re: Programiranje 4AET
Hja sj verjetno, ce vozis samo tega je OK se navadis. Bom videl kaj se bom, za od A do B naj bo
Dnevno vozim prevec razlicnih avtov…
Ti Klemz si langzam farer in ti odgovoraja ta 4EAT, ki je precej kruzerski menjalnik. Za normalno vožnjo je čist kul.
Drugače pa so to čist drugačni menjalniki kot naprimer DSG, tko da tega subarujevega "pravega" avtomatika ne moreš direkt primerjat z naprimer DSG-jem, ki je robotiziran "ročni" menjalnik.
Drugače pa so to čist drugačni menjalniki kot naprimer DSG, tko da tega subarujevega "pravega" avtomatika ne moreš direkt primerjat z naprimer DSG-jem, ki je robotiziran "ročni" menjalnik.
Sometimes life goes sideways. That's where the fun begins....
Za kruzerski menjalnik ima eno prav smešno napako, na AC preveč rad kick down dela in to pr dost visokih obratih...
Menjalnik je "subarujevski", če se hočeš, se ga da navadit in je znosen, ni pa primerljiv z npr. audijevimi. DSG tko ni primerljiv, ker je robotiziran ročni. Multitronic in CVT bi rabila pa svojo temo.
Menjalnik je "subarujevski", če se hočeš, se ga da navadit in je znosen, ni pa primerljiv z npr. audijevimi. DSG tko ni primerljiv, ker je robotiziran ročni. Multitronic in CVT bi rabila pa svojo temo.
-
Mazda driver
- Uporabnik foruma
Jebemu zakaj noben ne pove, da ce das v sport pa pustis pr miru salta kot je treba

Jst sm vedno dal sport pa menjal sam, sm se cudu zakaj se sport napis ugasne k se dotaknem rock.
Uglavnem to je to, drzi prestave menja po hitrostih ne kar overdrive sred naselja. To sm hotu

Uglavnem to je to, drzi prestave menja po hitrostih ne kar overdrive sred naselja. To sm hotu
Haha, sem mislu da si to že veduMazda driver napisal/-a: ↑02. April 2022, 08:35Jebemu zakaj noben ne pove, da ce das v sport pa pustis pr miru salta kot je trebaJst sm vedno dal sport pa menjal sam, sm se cudu zakaj se sport napis ugasne k se dotaknem rock.
Uglavnem to je to, drzi prestave menja po hitrostih ne kar overdrive sred naselja. To sm hotu![]()
What seems to be the Officer, problem?
Nč več turbo...
Nč več turbo...
Sej smo že nazaj v eni temi pisali, da ima 3 možnosti - ECO, sport in manual.
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
-
Mazda driver
- Uporabnik foruma
Zalostno da sm rabu 3 mesece, da sem to ugotovil 
danes je drugi april,verjamem
pa kaj je mesec dni proti večnosti,
se izobražujem na forumu ,hvala ,
ko bom imel avtomatika mi bo ,če bo v spominskih celicah še kaj ohranjenega uporabno.
pa kaj je mesec dni proti večnosti,
se izobražujem na forumu ,hvala ,
ko bom imel avtomatika mi bo ,če bo v spominskih celicah še kaj ohranjenega uporabno.
-
Mazda driver
- Uporabnik foruma
Haha ja
Tud lepo zavira sam po bregu dol drzi prestavo
Ena od danes, sprobal pogon. Dela
Ena od danes, sprobal pogon. Dela
Nimate dovoljenj za ogled prilog tega prispevka.
A si šel na sorco?
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
-
Mazda driver
- Uporabnik foruma
Na Kolovrat
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov