P: Ulefone Armor X10 PRO
Pravila foruma
· Pri pisanju naslova oglasa se zaradi boljše preglednosti poslužujte okrajšav:
- P: (prodam)
- K: (kupim)
- M: (menjam)
- Po: (podarim)
· Iz naslova oglasa naj bo jasno razvidno kaj je oglaševani predmet,
· Besedilo oglasa naj bo kratko in jedrnato, vsebuje naj ceno, vaše kontaktne podatke (telefon ali elektronski naslov) in možen kraj prevzema.
· Pri pisanju naslova oglasa se zaradi boljše preglednosti poslužujte okrajšav:
- P: (prodam)
- K: (kupim)
- M: (menjam)
- Po: (podarim)
· Iz naslova oglasa naj bo jasno razvidno kaj je oglaševani predmet,
· Besedilo oglasa naj bo kratko in jedrnato, vsebuje naj ceno, vaše kontaktne podatke (telefon ali elektronski naslov) in možen kraj prevzema.
P: Ulefone Armor X10 PRO
Prodam en teden star telefon Ulefone armor x10 pro.
https://www.banggood.com/Ulefone-Armor- ... mds=search
Telefon je v redu, vodoodporen, odporen na udarce in prah. 8 jedrni procesor, 4GB rama in 64GB prostora. Fotkič je 20mega pikslov, ima nfc za plačevanje.
Pa ena posebnost - ima stereo zvočnike in FM radio deluje, brez da moraš imet priklopljene slušalke.
Kupil sem ga, ker sem hotel malo manjši telefon (danes so vsi telefoni več kot 6", jaz sem pa hotel 5 pa še malo), pa me moti ker nima odklepanja s prstnim odtisom, zato ga prodajam naprej.
Cena novega je 280€, jaz ga dam za 150€.
https://fdn2.gsmarena.com/vv/pics/ulefo ... -pro-1.jpg
https://www.banggood.com/Ulefone-Armor- ... mds=search
Telefon je v redu, vodoodporen, odporen na udarce in prah. 8 jedrni procesor, 4GB rama in 64GB prostora. Fotkič je 20mega pikslov, ima nfc za plačevanje.
Pa ena posebnost - ima stereo zvočnike in FM radio deluje, brez da moraš imet priklopljene slušalke.
Kupil sem ga, ker sem hotel malo manjši telefon (danes so vsi telefoni več kot 6", jaz sem pa hotel 5 pa še malo), pa me moti ker nima odklepanja s prstnim odtisom, zato ga prodajam naprej.
Cena novega je 280€, jaz ga dam za 150€.
https://fdn2.gsmarena.com/vv/pics/ulefo ... -pro-1.jpg
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
Re: P: Ulefone Armor X10 PRO
Pa si naštimaj face unlock. 
Fotograf FOTOGRAFIRA fotografijo, Slikar SLIKA sliko.
Šele ko se nehaš obremenjevati s porabo, se začne veselje in zabava. 
Android pa face unlock
jst nikol nism meu srece, razn ce je zdej ze kej bols.
Mene tudi moti pri telefonih, k nima noben več scannerja zadaj, vsi al v ekranu ali pa ob strani, men je zadaj dost bolj praktično...
What seems to be the Officer, problem?
Nč več turbo...
Nč več turbo...
Očala zelo pripomorejo, da face unlock ne deluje dobro.
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
Očala zelo pripomorejo, da face unlock ne deluje dobro.
Z navadnimi men ne dela težav, sončne ga pa skoraj vedno onesposobijo.
Na dan rabim ene 100x vpisat kodo. Vsakič ko se priklopim na služben pc, ker imamo zvezano z avtentikatorjem in potrjuješ preko telefona. Face unlock ne deluje, na izbiro je ali pin ali prstni odtis. Pa dokler je bila koda štirimestna, si še komaj preživel, sedaj so pin kodo povečali na šest mest, torej imam veliko raje prstni odtis.
Maš antirefleksni sloj na navadnih očalih? Ker meni z očali, ki imajo antirefleksni sloj naparjen na šipce noče normalno delat.
To pa na vem, očala imam bolj za backup, ponavadi nosim leče, tako, da niso nč posebnega (zlo pocen), tako da lahko, da ga nimajo.
Jaz delam stalno z računalniki, pa imam vedno naparjen antirefleksni sloj, da malo pomaga proti uničevanju oči (pa ponoči dobro svetlobo razbije, ko gre kak avto nasproti in te obsveti). In potem noče delat normalno face unlock. (razen če vsakič očala dam dol).
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 16 gostov