Impreza WRX SW by BackW00d
Re: Impreza WRX SW by BackW00d
Za kolk si jo prodal, če ni skrivnost?
What seems to be the Officer, problem?
Nč več turbo...
Nč več turbo...
Za 7, oz. če sem natančen za 6900, ker sem iz kupa potegnil dve pedesetke, in jih dal nazaj, da jih je uporabil za prepis in preizkusne table
Verjetno bi lahko sicer še kaj več izplenil, če bi se mi ljubilo prodajat...vendar sem navsezadnje le imel željo prodat. Pa kupec je sam od sebe prišel...
V mojih knjigah je prvi kupec najboljši kupec in hitro prodan avto je dobro prodan avto, tudi če kak € manj dobiš.
(seveda če prvi kupec ni nek nategun ali šverko, ki bi rad avto kupil za limone - torej prvi kupec ki avto kupuje da ga bo imel, ne preprodal)
Če računam na 7 letno obdobje koliko je bil TCO - je jurja ali dva gor dol res žepni drobiž.
Sem pa prodal skupaj z vsem kar imam na zalogi novega in rabljenega za WRX-o. Torej dva kompleta 17" platišč, dve dodatni turbini, en kup rezervnih delov, kar nekaj upgrade robe, voznikova rezervna vrata v barvi avta
...pač, da spucam iz kleti vse kar mam
Verjetno bi lahko sicer še kaj več izplenil, če bi se mi ljubilo prodajat...vendar sem navsezadnje le imel željo prodat. Pa kupec je sam od sebe prišel...
V mojih knjigah je prvi kupec najboljši kupec in hitro prodan avto je dobro prodan avto, tudi če kak € manj dobiš.
(seveda če prvi kupec ni nek nategun ali šverko, ki bi rad avto kupil za limone - torej prvi kupec ki avto kupuje da ga bo imel, ne preprodal)
Če računam na 7 letno obdobje koliko je bil TCO - je jurja ali dva gor dol res žepni drobiž.
Sem pa prodal skupaj z vsem kar imam na zalogi novega in rabljenega za WRX-o. Torej dva kompleta 17" platišč, dve dodatni turbini, en kup rezervnih delov, kar nekaj upgrade robe, voznikova rezervna vrata v barvi avta
...pač, da spucam iz kleti vse kar mam
Sometimes life goes sideways. That's where the fun begins....
Konec sage
Sej počasi bo ziher kaj novega zanimivga na dvorišču
Sej počasi bo ziher kaj novega zanimivga na dvorišču
The value of life can be measured by how many times your soul has been deeply stirred. (Soichiro Honda)
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov