Motoristi

Vse kar ne paše v ostale teme...
Uporabniški avatar
subi92
Uporabnik foruma
Prispevki: 7942
Kraj: Kamnik

Odgovor Avtor: subi92 » 19. Junij 2006, 22:55

Sej na hitro se lahko zgubi kogarkoli in tega se velikokrat ne zavedamo da samo sekunda... pa lahko nam najbližji :?

Bomo morali vsi kaj postoriti da bomo šli vsaj po taki poti če že ne po lepši :zfj in kasneje :89998 :688668

Da pa še malo zamorim, me danes dopoldne kliče fotr, da je njegovega sodelavca, ki sem ga peljal tudi zravn z njegovo ženo na sobotni all inclusive G7 piknik, zadela kap... star 49 let 2% šans da ga sestavijo nazaj :?

Uporabniški avatar
niva13
NoizeMaker
Prispevki: 4009
Kraj: Venera

Odgovor Avtor: niva13 » 20. Junij 2006, 01:08

Kar se tice motoristov, velja isto kot za avtomobiliste: slovenska kultura voznje :?

me kar malo stisne, ko ti sredi ovinka nasproti prileti motor, seveda krepko na tvoji strani, pa se pol umikaj v grabne :?

zato se ne vozim vec po stari cesti v KP, ceprav mi je avtocesta ful dolgcajt

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator
Prispevki: 8738
Kraj: Črnuče

Odgovor Avtor: nebivedu » 21. Junij 2006, 07:40

Subi, mi imamo doma podobne probleme. Prejšnji četrtek ob 12h je oče od Urše šel peš iz zdravniškega pregleda(na pregledu vse odlično - lansko leto septembra je imel infarkt in preživel) in so ga potem našli 15m pred vrati hiše. Prletu sm dam koker hitr sm lahko, vmes je pršu zdravnik z motorjem in malo kasneje kombi z dvema zdravnikoma in tehnikom - okol 30 minut oživljanja(možgani brez krvi in kisika), pa še celo pot med vožnjo do kliničnega, v soboto so mu odpovedale ledvice, v nedeljo so spet začele delat, do včeraj je z mašino dihal, včeraj je sicer začel sam, srce ma full razširjeno, v možganih pa premalo krvi. Tko da se zdej zdravniki trudijo, vendar najbrž ne bo možnosti.

Do sence mu je zmanjkalo malo manj kot 15 metrov - če bi tista ženska, ki ga je našla šla do prve hiše, bi tut blo boljš - je pa do konca ulce(200m) laufala, da je tam povedala, kaj je vidla. Resda je mal omejena, pa vseeno...

Pa še to - ponavadi v takem naselju starih ljudi, ženske skos na oknu visijo, pa gledajo okol, da majo kej za povedat - ampak ravno takrat pa ni blo nobene na oknu.
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”

Uporabniški avatar
MajK
Uporabnik foruma
Prispevki: 26
Kraj: Ljubljana - Vrhovci

Odgovor Avtor: MajK » 21. Junij 2006, 09:34

No da še jz povem neki o motoristih ...

Vsaj 3x na teden se vozim z motorjem po naših cestah in dejansko lahko rečem sam obup! Tako iz strani šoferjev avtomobilov, tako iz strani motoristov, da o stanju naših cest ne govorimo! :ztuz

Najbolj me pa razjezi, ko v časopisih piše zaradi neprilagojene hitrosti .. bla bla bla .. vedno vržejo to naprej! :x Največkrat se pa zgodi, da šofer avtomobila odvzame prednost motoristu in je spet takoj vprašanje a je bla neprilagojena hitrost al ne :roll: ...

Stanje na naših cestah je pa tud obup ... od vseh luken, ki jih v avtu čutimo kot tresljaje .. na motorju pa skoraj da ne padeš iz njega, pa do umazanije po cestah ... in za konec še nevarne zaščitne ograje, ki so namenjene zgolj ostalim udeležencem, za nas motoriste pa predstavljajo nekakšno "rezilo" ...

Sicer nebom zagovarju nobenga, so norci posod .. ampak dejmo pazt drug na druzga :!: ;-)

Lp, Mihc
| Subaru Legacy | '91 | 2.2 | 4WD |

Uporabniški avatar
jojovix
Član Subaru kluba
Prispevki: 102
Kraj: Preko brda na vrh ovce

Odgovor Avtor: jojovix » 28. Junij 2006, 12:14

Ponavad kr zna bit neprilagojena hitrost. K z avtom prpeleš do prednostne pogledaš levo nato desno in evo ti motorista z leve s 150kmh, ti si pa že začel na cesto rint. Glede na to da prčakuješ neko normalno hitros do 80kmh hitr potegneš na glavno cesto, motorist pa že brska po prtlažniku. Nimaš kej. Če si pa hitr ustavu se ti zapodi direkt skoz tebe v naročje sovoznika, z malo sreče morda v sprednjo gumo, ampak kaj ko poleti ko ptičica.... Nimaš kej tud motoristi bi se morali zavedat, da mu avtomobil ne more odvzet prednosti, če ga sploh ne vidi na obzorju, ko spelje pa že poka. Najverjetneje za nesrečo okrivijo avtomobilista, ali pa dodelijo deljeno krivdo. Vendar to nikomur ne pomaga, kajti ponavadi je motorist hudo poškodovan, avtomobilist pa doživlja nočne more in se težko sprijazni da je nekoga poslal na oni svet. Zato vedno previdno in po pameti.
Kdr čm pa kamr čm vedno s Subarujem...

Odgovori

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov