P: Xiaomi Mi TV Stick Android TV 4K
Pravila foruma
· Pri pisanju naslova oglasa se zaradi boljše preglednosti poslužujte okrajšav:
- P: (prodam)
- K: (kupim)
- M: (menjam)
- Po: (podarim)
· Iz naslova oglasa naj bo jasno razvidno kaj je oglaševani predmet,
· Besedilo oglasa naj bo kratko in jedrnato, vsebuje naj ceno, vaše kontaktne podatke (telefon ali elektronski naslov) in možen kraj prevzema.
· Pri pisanju naslova oglasa se zaradi boljše preglednosti poslužujte okrajšav:
- P: (prodam)
- K: (kupim)
- M: (menjam)
- Po: (podarim)
· Iz naslova oglasa naj bo jasno razvidno kaj je oglaševani predmet,
· Besedilo oglasa naj bo kratko in jedrnato, vsebuje naj ceno, vaše kontaktne podatke (telefon ali elektronski naslov) in možen kraj prevzema.
P: Xiaomi Mi TV Stick Android TV 4K
Prodam brezhiben Androidni TV vmesnik:
https://mi-store.si/products/mi-tv-stic ... 8810600643 https://mi-store.si/cdn/shop/products/a ... width=3000 Cena 40€
LP,
Peter
https://mi-store.si/products/mi-tv-stic ... 8810600643 https://mi-store.si/cdn/shop/products/a ... width=3000 Cena 40€
LP,
Peter
Re: P: Xiaomi Mi TV Stick Android TV 4K
Če kdo nima pametnega TV-ja, pa bi ga rad imel, in si gor naložil smartube (youtube brez reklam) in pa netflix, HBO go, disney+ itd (ni da ni kaj vse se da god dat) je tole topshit varianta! Moja vmesnik ima še vgrajen chromecast, kar pomeni da lahko brez problema iz telefona predvajam slike ali videe v TV
Sam imam še spetrigan telemach EON naložen in preko tega gledam TV brez, da bi imel dejansko doma TV priključek.
No če priznam TV-ja sploh ne gledam, oz. gledam samo tu in tam kak masterchef, kako tekmo na vsake par mescev pa v petek zvečer si rad dam gor, če že ravno je
Jaz imam nekaj podobnega že zdaj ene 4-5 let in je the shit! Imam namreč staro plazemsko 50" TV, ki ima dosti kul sliko ampak ni prav nič pametna
pa mi jo je težko stran vržt ker drugače dobro dela.
Meni to služi 100 na uro!
Pa še daljinec je na BT ali WiFi in dela izpod deke, da se lahko zabubiš pred televizijo k gosenica pa še vseeno šaltaš
Sam imam še spetrigan telemach EON naložen in preko tega gledam TV brez, da bi imel dejansko doma TV priključek.
No če priznam TV-ja sploh ne gledam, oz. gledam samo tu in tam kak masterchef, kako tekmo na vsake par mescev pa v petek zvečer si rad dam gor, če že ravno je
Jaz imam nekaj podobnega že zdaj ene 4-5 let in je the shit! Imam namreč staro plazemsko 50" TV, ki ima dosti kul sliko ampak ni prav nič pametna
Meni to služi 100 na uro!
Pa še daljinec je na BT ali WiFi in dela izpod deke, da se lahko zabubiš pred televizijo k gosenica pa še vseeno šaltaš
Sometimes life goes sideways. That's where the fun begins....
Kaj to pomeni, da imaš tv brez naročnine (EON)?
Boljše zavore ---> večja varnost!?
Pol se ti pa bedak u rit zaleti!
Vrjetno mu je nekdo user/pass dal.
Tko ja. Vem za nekoga, ki ima frej "smart-TV" licenco na EON-u (ker je načeloma samo ena). Pač nima smart TV-ja doma, ampak ima box, ki koristi box licenco (tisti so menda dve na voljo celo).
Kar mi pove, da če imaš doma dva smart tvja sploh lahko imaš na obeh naložemo EON aplikacijo? Al je nujno da na enem TV-ju potem furaš box? (bolana fora).
Dokler tako laufa je super...prišparam 50+€ na mesec.
Kar mi pove, da če imaš doma dva smart tvja sploh lahko imaš na obeh naložemo EON aplikacijo? Al je nujno da na enem TV-ju potem furaš box? (bolana fora).
Dokler tako laufa je super...prišparam 50+€ na mesec.
A nimaš eona na petih napravah lahko?
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
T-2 ima obvezno en box, potem pa n boksov za doplačilo in n registracij za pametne TV. Koliko je n-ov pa ne vem. Verjetno je še kakšna omejitev glede hitrosti hišnega priključka (baker/optika).
Boljše zavore ---> večja varnost!?
5x mobilna aplikacija
1x smart-tv
2x box če se ne motim
Lahko pa iz telefona streamam preko chromecasta, pa je ista rit ubistvu
Mobilna aplikacija je lahko na PC-ju s HDMI izhodom in ir diodo, pa brez problema gledaš to na TV-ju in šaltaš programe z daljincem (ali telefonom, če ima IR)
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
Lih kamot ni, pa sej veš...mora PC laufat. Da se spetrigat, ni pa enostavno za uporabo.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov