A je možno za prikaz nivoja plina naredit kakšno kalibracijo, ker pri meni kaže 4 ledice do 250 km vožnje, preden gre na 3 ledice in potem po hitrem postopku do 1 utripajoče.
Hvala!
Legacy 2.0 BRC ledice
-
Mazda driver
- Uporabnik foruma
- Prispevki: 133
- danci1973
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 4464
- Kraj: Maribor, Slovenia
- Kontakt:
Re: Legacy 2.0 BRC ledice
Da, kolikor se spomnim se da, z ustreznim vmesnikom in ustreznim BRC-jevim programov.
Da se, se sam pri svojem “kalibriru”. Prazn rezervoar in programu javis, potem pa se pri polnem. Ce se prav spomnim vmesno stanje luck s procenti nastavljas.
prikazovalnik nivoja plina na jeklenki ima pod kazalcem neke vrste potenciometer,kateri je vezan na računalnik.
V mojem primeru se je ta obrabil in kazal točno samo poln rezervoar,na nižjem nivoju pa po njegovi izbiri.
Menjava je enostavna . Kazalec je s plovcem nivoja povezan z magnetom,tako da tlak plina ni ovira
Zadevo sem rešil preko spleta,tako da sem našel nadomestni prikazovalnik.Bodi pozoren na konektor.
V mojem primeru se je ta obrabil in kazal točno samo poln rezervoar,na nižjem nivoju pa po njegovi izbiri.
Menjava je enostavna . Kazalec je s plovcem nivoja povezan z magnetom,tako da tlak plina ni ovira
Zadevo sem rešil preko spleta,tako da sem našel nadomestni prikazovalnik.Bodi pozoren na konektor.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov