XV ala Crosstrek
Re: XV ala Crosstrek
https://i.postimg.cc/g0CnvCH6/Screensho ... -52-41.png
Nekej cajta nisem gledal. Zgleda so to nove cene za XVja. 
Pejmo z avto!
It must be nice to be rich ... Denar človeku sicer (menda, tko pravijo premožni) ne kupi sreče, a Francoise Sagan je nekoč rekla da je vseeno lepše jokati v Jaguarju, ... kot pa na avtobusu.
"At least my lot fuck up on an epic scale ..." Gary Oldman, Slow horses, 2025
Sam gledam 4-5 let stare avte za kupit, pa cene preko 30k€....
Kolega je včeraj naročil prilično obloženo oktavio karavan pa še 30k ne bo dal za novo...Januarja jo pa že dobi...Škoda gledat to skozi keš.
Kar se sreče tiče si lahko tole pogledate: https://www.youtube.com/watch?v=vSQjk9j ... aW5lc3M%3D
Se mi zdi, da boš s Subarujem več od sreče dobil, kot s cenejšim avtom neke "vsakdanje" znamke :P
Zarad "fauveja" še nisem nobenga kolega spoznal...zarad zvezd pa že mnogo, pa vsi od njih lepo mislijo
Kolega je včeraj naročil prilično obloženo oktavio karavan pa še 30k ne bo dal za novo...Januarja jo pa že dobi...Škoda gledat to skozi keš.
Kar se sreče tiče si lahko tole pogledate: https://www.youtube.com/watch?v=vSQjk9j ... aW5lc3M%3D
Se mi zdi, da boš s Subarujem več od sreče dobil, kot s cenejšim avtom neke "vsakdanje" znamke :P
Zarad "fauveja" še nisem nobenga kolega spoznal...zarad zvezd pa že mnogo, pa vsi od njih lepo mislijo
Sometimes life goes sideways. That's where the fun begins....
Hahah. "I'd rather cry on a yacht than in a Subaru ..." komentar ene od vprašanih. Imamo po svetu čist različne predstave o tem, kaj pomeni bit premožen. Ali pa je tam čez lužo Subi kot bolj ekonomičen avto? Ne vem.BackW00d napisal/-a: ↑29. November 2023, 22:28Kar se sreče tiče si lahko tole pogledate: https://www.youtube.com/watch?v=vSQjk9j ... aW5lc3M%3D
Včasih sem precej gledal veritasium, zdej mi je pa ratal YT propaganda. OK, to jim je služba, delajo za klike, kt ostali. Ampak po pol ure za to, BV, bi se dalo skoncentrirat v 10 minut brez bistvene škode.
Tole sicer velja za ZDA, ampak to je veliko. Na leto prodajo 30 milijonov avtomobilov:
2% vseh novo prodanih avtomobilov v ZDA je subarujev. 1.2% vseh novo prodanih avtomobilov je subaru outback. več kot 95% vseh novo prodanih karavanov je subaru outback. Če se boš v ZDA zaletel v novejši ampak manjši osebni avto, je 72%, da se boš zaletel v subaruja, čez 50% da se boš zaletel v XV-ja. To veliko pove koliko je subarujev v ameriki. In ja cena za polno opremljenega outbacka je 33.900 dolarjev. Kar pomeni avto za reveže.
Pa to je tudi zanimivo:
2% vseh novo prodanih avtomobilov v ZDA je subarujev. 1.2% vseh novo prodanih avtomobilov je subaru outback. več kot 95% vseh novo prodanih karavanov je subaru outback. Če se boš v ZDA zaletel v novejši ampak manjši osebni avto, je 72%, da se boš zaletel v subaruja, čez 50% da se boš zaletel v XV-ja. To veliko pove koliko je subarujev v ameriki. In ja cena za polno opremljenega outbacka je 33.900 dolarjev. Kar pomeni avto za reveže.
Pa to je tudi zanimivo:
The study found that drivers of Subaru cars were the most likely to have an accident caused by dangerous driving, followed by drivers of Porsches.
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
Tako je, Subaru je v Ameriki budget car. Podobno kot pri nas Golf TDI, morda celo kot Clio 1.2 16V.
Fovšija me daje za te cene.
Imel priliko otipat in ogledat novi model xv pod novim imenom, na suho, za ene 3 minute. Dopadljiv,vidljivost in preglednost iza volana boljsa. Razocaran nad materijali armaturke oblog vrat kot sedezev. Ja pa aku je spet 60ah. Cena bi znala biti visja nemaj stotakov od zgoraj omenjene pri azurih. Katalog zaenkrat ni na voljo.
Pejmo z avto!
Za dizel in Style opremo si ga pred 8-mi leti dobil 10.000€ ceneje oz. bencinski 2.0 je bil cca 2-3000 € še cenejši.
Cene rastejo v nebo.
Cene rastejo v nebo.
2012 ko se je začel prodajat, se je cena začela pri 23k in še 1k popusta se je dalo dobiti.
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
Nimate dovoljenj za ogled prilog tega prispevka.
- galimim
- Uporabnik foruma
- Prispevki: 555
- Kraj: Grosuplje okolica-na hribu pod cerkvico
Uff so pa zlatarji... Ajde druga mašina, ampak glede na to da sem marca 21 dal 25,5k za style opremo, sem res na lotu zadel.
Ampak druge firme niso dosti bolše, kar se tiče cene (AWD Kia Sportage, pod 39k pa še to v akciji ni
).
Ampak druge firme niso dosti bolše, kar se tiče cene (AWD Kia Sportage, pod 39k pa še to v akciji ni
Ex Renault Twingo, Toyota Corrola 1.4VVT 2004
Subaru XV 1.6 2021
Subaru XV 1.6 2021
Pri Kiji so se začel obnašat, ko da so Lexus od Hjundaja. Ni popusta, ni pogajanja, srečen morš bit, da ti sploh kaj prodajo ...
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost