Prosim za nasvet,so pri tem modelu že odpravljene težave?
https://www.avto.net/Ads/details.asp?id ... 20Forester
Prosim za mnenja in nasvet
Re: Prosim za mnenja in nasvet
Nedenza1234 napisal/-a: ↑14. Januar 2024, 10:38Prosim za nasvet,so pri tem modelu že odpravljene težave?
https://www.avto.net/Ads/details.asp?id ... 20Forester
What seems to be the Officer, problem?
Nč več turbo...
Nč več turbo...
Še vedno gredolom? Lahko prosim napises napake?
Hvala za odgovor
Hvala za odgovor
Glede na to, kako to popravi Boxer King Nace, so prešvoh mostički, ki držijo gred, se ukrivijo ali celo počijo, gred se začne premikati in poči.
Nace zamenja mostičke za bistveno močnejše lastne izdelave in ob menjavi še naredi generalko na ostalih elementih, ki potrebujejo menjavo.
Več pa najdeš na njegovi strani ter na FB.
Nace zamenja mostičke za bistveno močnejše lastne izdelave in ob menjavi še naredi generalko na ostalih elementih, ki potrebujejo menjavo.
Več pa najdeš na njegovi strani ter na FB.
Čakalna doba da prideš na vrsto je pa par mescev. Čeprav je dec vzel CNC stroj, da mu pohitri del obdelave, je še vedno naval tolikšen da ne dohaja. Motorje pa rihta že za 3/4 evrope. Tolk jih ima že predelanih pa jaz še nisem slišal da bi kdo imel težave s tem.
Oz. lažem, slišal sem zadnjič tistega, ki je bilo izrecno napisano da je Nace zgolj obdelal motor, sestavljal pa ga je nekdo v lastni režiji in je očitno nekaj zašuštral...ampak to ne moreš niti štet kot delo izpod Nacetovih rok. Po obdelavi je kar nekaj korakov, ki jih nek laik lahko zašuštra ob sestavljanju. Kako to vem, sem tudi sam to naredil, ko sem svoj blok sestavljal
Je pa naredil takrat računalniško analizo koliko vzdržljivi so original mostički in tudi koliko močnejši so zdaj njegovi...potem pa je prevozil pol miljona kilometrov s tako predelanim motorjem predno je začel storitev prodajat dalje.
Če njega vprašaš uglavnem popravlja motorje od prvega dizla do "današnjega" dizla...Napaka ni bila nikoli odpravljena. Odpravili so jo tako, da so nehali dizla prodajat
Oz. lažem, slišal sem zadnjič tistega, ki je bilo izrecno napisano da je Nace zgolj obdelal motor, sestavljal pa ga je nekdo v lastni režiji in je očitno nekaj zašuštral...ampak to ne moreš niti štet kot delo izpod Nacetovih rok. Po obdelavi je kar nekaj korakov, ki jih nek laik lahko zašuštra ob sestavljanju. Kako to vem, sem tudi sam to naredil, ko sem svoj blok sestavljal
Je pa naredil takrat računalniško analizo koliko vzdržljivi so original mostički in tudi koliko močnejši so zdaj njegovi...potem pa je prevozil pol miljona kilometrov s tako predelanim motorjem predno je začel storitev prodajat dalje.
Če njega vprašaš uglavnem popravlja motorje od prvega dizla do "današnjega" dizla...Napaka ni bila nikoli odpravljena. Odpravili so jo tako, da so nehali dizla prodajat
Sometimes life goes sideways. That's where the fun begins....
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov