subaru orig navigacija
subaru orig navigacija
Kdor ima orig navigacijo. Koliko casa vam rabi masina da potegne dol upgrade kart drzav via ota?
Pred dnevi prisel novi sw za multimedijo z oznako 22xxxx..., prej bla 20xxxx.....
Pred dnevi prisel novi sw za multimedijo z oznako 22xxxx..., prej bla 20xxxx.....
Re: subaru orig navigacija
Danes dobil uograde via OTA. Drugace info:
https://www.reddit.com/r/subaru/comment ... ?rdt=58207
https://www.reddit.com/r/subaru/comment ... ?rdt=58207
Danes slučajno zasledil nov sw za XV Infotainment System . Iz UJ 22xxxx na UK 23xxx
- danci1973
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 4462
- Kraj: Maribor, Slovenia
- Kontakt:
Moj ima nagibacijo z DVD in zadnji update,katerega sem našel, je z 2017... 
Se ne sekiraj, originalni je za vsaj 2 koraka slabsi od Tom Tom klasike. Originalna verzija ne uposteva vseh cest, ne glede na nastavitve. Ima neko "plombo" pri kategorizaciji le teh. Kar sem opazil je sedaj pri radijskih postajah nekaj vec informacij in slikic. Ostale razlike morda kasneje opazim. Edino imam probleme a AR in USB ko sta oba priklopljena. Se mu zna pamet pofaulat.
Ma ziher je boljša od VW navigacije, ki ma na momente kar hude ideje
Tu in tam bi te peljala po takem kolovozu, da še z mopedom neb šlo.
Dve let nazaj sem se budala na prvomajskem dopustu malce preveč prepustil navigaciji in sem se zarad tega v Italiji ene 5x konkretno zavozil
Vsi so zavijali "desno" meni kaže navigacija naravnost....peljem naravnost in kar na enkrat odrezana cesta preko katere teče (po moje) "na novo" speljana avtocesta...OK...obrnem, grem an to avtocesto in avtocesta zgleda zlomljena ko nevem kaj. To nakazuje da je tam že dlje časa in ne na frišno, a vendar jo sveže posodobljena navigacija s frišnimi mapami ni uspela razumet
Je pa res da kdaj pa kdaj kaže precej drugačen čas kot google maps, in ko pridem na cilj, dejansko vidim, da je imel sauerkrautwagen bolj točen čas prihoda kot uncle google.
Dve let nazaj sem se budala na prvomajskem dopustu malce preveč prepustil navigaciji in sem se zarad tega v Italiji ene 5x konkretno zavozil
Vsi so zavijali "desno" meni kaže navigacija naravnost....peljem naravnost in kar na enkrat odrezana cesta preko katere teče (po moje) "na novo" speljana avtocesta...OK...obrnem, grem an to avtocesto in avtocesta zgleda zlomljena ko nevem kaj. To nakazuje da je tam že dlje časa in ne na frišno, a vendar jo sveže posodobljena navigacija s frišnimi mapami ni uspela razumet
Je pa res da kdaj pa kdaj kaže precej drugačen čas kot google maps, in ko pridem na cilj, dejansko vidim, da je imel sauerkrautwagen bolj točen čas prihoda kot uncle google.
Sometimes life goes sideways. That's where the fun begins....
Sem sel z cist frisnim Subijem na Dunajsko letalisce. Jasno navigacijo nastimal po vseh pravilih in na tocko ki jo ima vpisano kot letalisce Dunaj. Smeh, mimo rafinerije in cilj na Cargu centra letalisca. Tiste 2 km stran od vhoda. Za naprej si postavil tocko NH hotel na letaliscu...bolj ziher. Ce glih moram uporabit jo vklapljam tam 10/15km pred ciljem. Sicer so pa letalisca itak svoja "kategorija" pozicij na karti v vseh navigacijah.
Mam navigacijo v Touranu, pa je nikol ne uporabljam, ponavadi pelje kr po enih cestah, kot je omenil backwood, tko da google je the best. Sem pa opazil zadnjič v eno leti stari škodi suoerb, z google navigacijo, da je isti poden... men je na telefonu prav kazalo, na avtu pa čist kontra.
What seems to be the Officer, problem?
Nč več turbo...
Nč več turbo...
Ma jst jo nastavim, da malce vidim kdaj bom prišel Ta HolcWagen nekak (kadar seveda ni gužve na cesti) bolje zadane kot google. Google je preveč optimističen večkrat.
Sometimes life goes sideways. That's where the fun begins....
Jest ponavad pržgem navugacijo k sem 2km stran od cilja, do tam pa na pamet, v Slo ne vem, če sem jo zadnjih 10 let sploh kdaj...
What seems to be the Officer, problem?
Nč več turbo...
Nč več turbo...
Kolk je glupa danasnji primer. Prvic sel v konc Lendave pogledat tist Japan street meet... Ni pobogu najdet . Dam po hisni stevilki iz neta sploh ni not, tam nobene table ali obcestne oznake kje je tist race plac ... Nabasal na Policaje da so mi povedali kam po tistih ulicah zavit. Zanalasc nisem hotel g mapa uporabit na telefonu. Za ven do Lendave pridet pa tudi smeh ko sem se drzal izpisane rute. Sem zapustil prireditev verjetno med prvimi. Skoda da je Subaru sploh kupil licenco za mape. Res bi rad zvedel po kaksni logiki izrisuje pot navigacija. Kot ze napisal ,za tujino stara skatlca tomtom go dela v nulo. Prek telefona tethering za gostoto prometa oz ovire v realnem casu in to je to.
Bom ta cirkus z Subi navigacijo dodal samo se to. Pravkar delal upgrade stare skatlice Tomtom z novimi mapami. Opazil da ima Tom tom ponuja In dash Map Update ampak za te modele:
This map is compatible with select vehicles with an in-dash navigation system provided by TomTom. This includes the following:
Renault - Carminat TomTom and Carminat TomTom Live
Fiat - Blue&Me TomTom, Blue&Me TomTom 2, Blue&Me TomTom 2 Live, uConnect 5"
Mazda - NVA-SD8110 Live, NB1, NB1 Live
Toyota - TNS410
Lexus - CTMoveOn Navi
Opel - TomTom Connect
Daimler - smart Media System
Sony - XNV Navigation Live, XNV Navigation
Pa bodi pameten kaksne igre se grejo eni in drugi pri orig vgrajenih navigacijah z Tomtom podporo.
This map is compatible with select vehicles with an in-dash navigation system provided by TomTom. This includes the following:
Renault - Carminat TomTom and Carminat TomTom Live
Fiat - Blue&Me TomTom, Blue&Me TomTom 2, Blue&Me TomTom 2 Live, uConnect 5"
Mazda - NVA-SD8110 Live, NB1, NB1 Live
Toyota - TNS410
Lexus - CTMoveOn Navi
Opel - TomTom Connect
Daimler - smart Media System
Sony - XNV Navigation Live, XNV Navigation
Pa bodi pameten kaksne igre se grejo eni in drugi pri orig vgrajenih navigacijah z Tomtom podporo.
Za tiste ki iscete mape za Subija. Je za probat naredit account. Nasel tole zadevo. Spodaj je tudi manual... Morda rata komu posodobit na nek nacin:https://subaru-maps.com/#/auth/sign-in
Upam da ni samo za amerikace uporabna roba gor....
Upam da ni samo za amerikace uporabna roba gor....
Vceraj po dolgem casu brkljal po navigaciji in ugotovil da so "nove" mape datirane z 23.8.25.
Za info ostalim kateri posedujete orig nav za Subaru.
Za info ostalim kateri posedujete orig nav za Subaru.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov