XV 2016 audio nadgradnja
XV 2016 audio nadgradnja
pozdravljeni
XV ima zelo slabo ozvočenje pa me zanima kako ga nadgraditi da bo vsaj malo boljši zvok.
hvala
XV ima zelo slabo ozvočenje pa me zanima kako ga nadgraditi da bo vsaj malo boljši zvok.
hvala
Re: XV 2016 audio nadgradnja
A pa ti dela vseh 6 zvočnikov?
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
uf moram preveriti pomoje da vsaj tako je naštimano..
Ker, če dela vseh 6 zvočnikov normalno, si probal predvajat kake boljše MP3 komade? Kako je potem z zvokom?
Meni na XV-ju deluje zvok boljše kot je v vseh dosedanjih subarujih. Tudi radio je dost glasnejši (ne morem navit volume do konca, ker ne moreš tok naglas poslušat)
Meni na XV-ju deluje zvok boljše kot je v vseh dosedanjih subarujih. Tudi radio je dost glasnejši (ne morem navit volume do konca, ker ne moreš tok naglas poslušat)
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
Na podlagi mojih izkušenj, ni treba nekaj dost, da je zvok (precej) boljši od katergakol subaruja v katerem sem jaz uspel rit naslonit
Sometimes life goes sideways. That's where the fun begins....
Dovolj je že da radio zamenjaš. Enga androida not vržeš, pa si ze dost naredil.
ja ok,če poslušaš kakšen MP3 je boljše basa bi bilo lahko malo več nimaš kej tko je se bom že navadu...
lp
lp
Pa si na radiu nastavil na več basov?
Jaz prodajam android radio in celo prednjo plato, da lahko vanjo vstaviš ta 9" radio. Tam boš imel več nastavitev.
Jaz prodajam android radio in celo prednjo plato, da lahko vanjo vstaviš ta 9" radio. Tam boš imel več nastavitev.
Jaz dolgo časa nisem vedel za te 'hidden settings', kar je precej spremenilo oz. izboljšalo zvok...
https://www.youtube.com/watch?v=AnYFs6OpGGs
Je pa dejstvo, da so original zvočniki zelo švoh in od njih ni kaj dosti za pričakovat.
https://www.youtube.com/watch?v=AnYFs6OpGGs
Je pa dejstvo, da so original zvočniki zelo švoh in od njih ni kaj dosti za pričakovat.
Jaz bi se oglasil do car-audio čimprej in mu namenil ene 200-300€ in nadgradil zvočnike in dodal en podsedežni woferček. Ampak to naredi čimprej, ne potem, ko boš pol čez pol leta prodajal avto. Meni je ful žal, da nisem tega naredil v WRX-i v samem začetku. Sem nekaj na kup vlačlil opremo pa odlagal vseskup, 3D tiskal distančnike in nosilce, nakonc pa sem prej avto prodal, kot da bi kak zvočnik zmontiral v avto
Zvok pa čist brezvezen cel čas.
Sem se tolažil cel čas, da itak v WRX-i poslušaš izpuh in ropot motorja, ampak se tudi tega naveličaš s časom
Sem se tolažil cel čas, da itak v WRX-i poslušaš izpuh in ropot motorja, ampak se tudi tega naveličaš s časom
Sometimes life goes sideways. That's where the fun begins....
bom še malo po nastavitvah pobrskal pa je...
lp
lp
- danci1973
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 4462
- Kraj: Maribor, Slovenia
- Kontakt:
Če pogrešaš bas pa ne bi imel škatle v prtljažniku, ti priporočam podsedežni subwoofer JBL BassPro SL.
Zvočna 'izolacija' vrat tudi malce pomaga.
Zvočna 'izolacija' vrat tudi malce pomaga.
pozdravljeni,zanima me zakaj mi ne zazna USB ključka.
lp
lp
Verjetno je formatiran v napačnem formatu. Probaj ga formatirat v fat32.
Probal isto ne zazna USB.
Lp
Lp
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov