P: Honda Accord tourer 2.2 ctdi 300 000km+
Pravila foruma
· Pri pisanju naslova oglasa se zaradi boljše preglednosti poslužujte okrajšav:
- P: (prodam)
- K: (kupim)
- M: (menjam)
- Po: (podarim)
· Iz naslova oglasa naj bo jasno razvidno kaj je oglaševani predmet,
· Besedilo oglasa naj bo kratko in jedrnato, vsebuje naj ceno, vaše kontaktne podatke (telefon ali elektronski naslov) in možen kraj prevzema.
· Pri pisanju naslova oglasa se zaradi boljše preglednosti poslužujte okrajšav:
- P: (prodam)
- K: (kupim)
- M: (menjam)
- Po: (podarim)
· Iz naslova oglasa naj bo jasno razvidno kaj je oglaševani predmet,
· Besedilo oglasa naj bo kratko in jedrnato, vsebuje naj ceno, vaše kontaktne podatke (telefon ali elektronski naslov) in možen kraj prevzema.
P: Honda Accord tourer 2.2 ctdi 300 000km+
Fotko ima naprodaj svoj in moj bivši voz.
Zadnji koloteki so bili popravljani a spet malo gnijejo drugače pa avto s top opremo ledrom, full elektriko, litke, šibedah etc.
Srednje ohranjena ampak redno lepo servisirana, menajna veriga u glavnem za zvozit do konca. Tehnični po moje do drugega leta. Cca 1k€?
Fotkam ko jo Ata malo posesa.
041 699 719
Zadnji koloteki so bili popravljani a spet malo gnijejo drugače pa avto s top opremo ledrom, full elektriko, litke, šibedah etc.
Srednje ohranjena ampak redno lepo servisirana, menajna veriga u glavnem za zvozit do konca. Tehnični po moje do drugega leta. Cca 1k€?
Fotkam ko jo Ata malo posesa.
041 699 719
Re: P: Honda Accord tourer 2.2 ctdi 300 000km+
Nevem za tebe, samo jaz ko kliknem na katerokoli od slik, je obrnjena na glavo...
Sometimes life goes sideways. That's where the fun begins....
Jp, nea ven ka se je zgodlo. Ampak se je vseeno prodala.
A jo je pogrebn zavod kupu? Kak truga wagn je to
k da je zadi en v steno speku 
Jah čak, dizajn je star ko svet, res bolj uporabnost pred športnostjo ampak njena naslednica pa je še dns huda na cesti. Sploh type S.
Drugač je pa hud voz z opremo ni da ni 1000km bp z enim tankom. Pa radarjev sem tud veliko plačal z njo.
Da bi moral silom prilike downgrejdati bi jo imel komot še 1x.
Drugač je pa hud voz z opremo ni da ni 1000km bp z enim tankom. Pa radarjev sem tud veliko plačal z njo.
Da bi moral silom prilike downgrejdati bi jo imel komot še 1x.
Nimate dovoljenj za ogled prilog tega prispevka.
Jaz sem bil bolj navdušen nad motorjem, ki se po hondaško vrti do blokade strastno kot da teče na bencin in ne na dizel
Od kolega oče jo je mel, pa mu je toliko crkovala, da je potem raje kupil VW, ki mu je (začuda) deloval brez težave. Čeprav je pred tem šel s Touarega na japonca ravno zaradi številčnih problemov
Hitro se je nazaj vrnil
Ta novejša je fejst lepa ja, stara je pa v karavanski obliki nerodna za oko in to fejst
Od kolega oče jo je mel, pa mu je toliko crkovala, da je potem raje kupil VW, ki mu je (začuda) deloval brez težave. Čeprav je pred tem šel s Touarega na japonca ravno zaradi številčnih problemov
Ta novejša je fejst lepa ja, stara je pa v karavanski obliki nerodna za oko in to fejst
Za to sem se pa danes vozil
Meni je pa karavanka tako čudna, da je že kul
Škoda, da japonci do nedavnega tako rjavijo...
Meni je pa karavanka tako čudna, da je že kul
The value of life can be measured by how many times your soul has been deeply stirred. (Soichiro Honda)
... za mojim bratom, ki se je peljal v njej ...Za to sem se pa danes vozil ...
Ker tega modela avta nikoli nisem posebej opazil, sem si preden sva ga šla gledat glede na komentarje mislil, kakšen grdi raček mora to bit, pa moram reči, da sem bil potem čisto pozitivno presenečen - meni oblika sploh ni slaba. Res tele fotke s telefonskim širokokotnikom naredijo vtis čudnih proporcij, v živo pa mi je oblika definitvno bolj všeč kot vsi Passati skupaj. Pa ajde, da ne primerjam samo s temi kupusarskimi drvarnicami ... V živo je meni oblika definitivno bolj všeč kot 60% tega, kar je Subaru pokazal v zadnjih 15 letih.
I'm just a soul who's intentions are good, oh Lord, please don't let me be misunderstood ...
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov