Varovalke
Varovalke
Pozdrav!
Legacy BP, 2004, EJ253. Ali ima kdo razloženo, katera varovalka je zadolžena za kateri segment. Namreč tiste okrajšave na pokrovčku varovalk pod volanom mi delajo preglavice in burijo domišlijo. Za nekaj njih sem pogruntal, večina pa ostaja misterij. Gre pa se za situacijo, ko mi ne dela osvetlitev reg. tablice. Zamenjal sem žarnici, preveril tok na grlu žarnice - napetosti ni. Rad bi nadaljeval okoli varovalk, pa ne vem, katera je zadolžena za osvetlitev tablice. Meglenka in luč za vzvratno vožnjo svetita. Na zadnji haubi je edino osvetlitev tablice gluha.
Hvala za vsak namig in info.
Legacy BP, 2004, EJ253. Ali ima kdo razloženo, katera varovalka je zadolžena za kateri segment. Namreč tiste okrajšave na pokrovčku varovalk pod volanom mi delajo preglavice in burijo domišlijo. Za nekaj njih sem pogruntal, večina pa ostaja misterij. Gre pa se za situacijo, ko mi ne dela osvetlitev reg. tablice. Zamenjal sem žarnici, preveril tok na grlu žarnice - napetosti ni. Rad bi nadaljeval okoli varovalk, pa ne vem, katera je zadolžena za osvetlitev tablice. Meglenka in luč za vzvratno vožnjo svetita. Na zadnji haubi je edino osvetlitev tablice gluha.
Hvala za vsak namig in info.
ignorance is bliss
Re: Varovalke
Preglodan kabel?
http://i654.photobucket.com/albums/uu26 ... g~original
It's tied to the rear lights via fuse #5 (10 A) in the instrument panel fuse block.
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
- danci1973
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 4463
- Kraj: Maribor, Slovenia
- Kontakt:
Po diagramu sodeč (sicer za 2006) je osvetlitev tablice na isti varovalki kot osvetlitev armaturne plošče in stikal. Mislim, da je oznaka ILM (15A).
Hvala. Torej varovalka ni. Armatura in stikala so osvetljena. Moram pregib kablov na havbi pregledat. Poznam enga modela, ki to obvlada, vsaj na OB... 
ignorance is bliss
Prej je verjetnost, da je pretrgan kabel na pregibu iz strehe na zadnjo havbo.
Dvigni zadnjo havbo in preglej kable v zaščitni gumi, če ni kakšen pretrgan. Ali...
Odpri desno stran v prtljažniku (odstrani tapeto), poišči konektor in zmeri napetost v konektorju (za pravi pin poglej fotografijo).
Varovalka pa je pod št.16
Dvigni zadnjo havbo in preglej kable v zaščitni gumi, če ni kakšen pretrgan. Ali...
Odpri desno stran v prtljažniku (odstrani tapeto), poišči konektor in zmeri napetost v konektorju (za pravi pin poglej fotografijo).
Varovalka pa je pod št.16
Nimate dovoljenj za ogled prilog tega prispevka.
Boljše zavore ---> večja varnost!?
Pol se ti pa bedak u rit zaleti!
Pol se ti pa bedak u rit zaleti!
Hvala za namige
Odkrit je vzrok, zakaj sem menjal žarnice za brezveze. Kot rečeno, pogledam levo gumo na pregibu, notri tri črne žice različnih debelin; ena načeta, dve strgane. Posaniram- situacija nespremenjena. Pogledam v desno gumo-šop žic, od tega ena strgana, dve načete. Rešim še to, prižge se osvetlitev tablice z dvakrat novimi žarnicami
.Čeprav sem v elektriki na nivoju: "Ni zdravo žebelj vtikat v vtičnico", me nekaj bega... Zakaj zavraga za tri lučke (tablica, rikverc, meglenka) velik šop kablov ter še en požir s tremi kabli ???
ignorance is bliss
Pa brisalec, ključavnica,...
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
- danci1973
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 4463
- Kraj: Maribor, Slovenia
- Kontakt:
+ gretje šipe
ignorance is bliss
Antena mislim da je v zadnjem steklu. (Na novih pa so zdej ene nitke celo v prednjem steklu, pa ne vem če ne za kako dodatno anteno, razen če ni to kak senzor zarad luči)
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov