P: Lenovo X1 carbon Yoga

Mali oglasi ki ne sodijo v kategorijo avtomobilizma.
Pravila foruma

· Pri pisanju naslova oglasa se zaradi boljše preglednosti poslužujte okrajšav:
- P: (prodam)
- K: (kupim)
- M: (menjam)
- Po: (podarim)

· Iz naslova oglasa naj bo jasno razvidno kaj je oglaševani predmet,
· Besedilo oglasa naj bo kratko in jedrnato, vsebuje naj ceno, vaše kontaktne podatke (telefon ali elektronski naslov) in možen kraj prevzema.

Odgovori
Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator
Prispevki: 8773
Kraj: Črnuče

P: Lenovo X1 carbon Yoga

Odgovor Avtor: nebivedu » 20. Avgust 2026, 12:26

Na voljo bo par prenosnikov Lenovo X1 carbon Yoga (prensnik in tablica v enem (ekran se zavrti naokoli in postane tablica)

I7 procesor 11 generacije
32GB ram
500GB disk
touch screen
slo tipkovnica
aluminijasto ohišje
windows 11 licenca

Cena 650€ na komad

https://fdn.gsmarena.com/imgroot/news/2 ... na_003.jpg
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”

Uporabniški avatar
BackW00d
Član Subaru kluba
Prispevki: 5509
Kraj: Trbowle

Re: P: Lenovo X1 carbon Yoga

Odgovor Avtor: BackW00d » 24. Avgust 2026, 20:56

Men se še zdej kolca po tem modelu. Mel sem službenega X1 Carbon in so mi ga menjali na HP elitebook 840 G10, ki ima sicer 2x več rama in boljši i7 procesor, ampak dela slabše kot je delal X1. Baterija mi 3x slabše drži kot pri X1...vse je 10x slabše kot prej :) razočaran ko nevem kaj...pa so mi že 3x na sveže naložil OS gor pa ni nč boljše.

Tko da če kdo išče dober komp, ki ga bo občasno ne sekretu prepognu na pol in forume bral kot časopis, je to to viška močen proces in 32GB rama kar je v laptopu pri normalni uporabi skoraj da nemogoče porabit :) cena je zelo na mestu :thup (32GB rama stane danes 400€)
Sometimes life goes sideways. That's where the fun begins....

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator
Prispevki: 8773
Kraj: Črnuče

Odgovor Avtor: nebivedu » 25. Avgust 2026, 07:39

Ja, ta opcija, da uporabiš prenosnik kot tablico (pisalo za po ekranu ima priloženo), je odlična. Se uležeš na kavč, prepogneš ekran, pa si prebereš vse novice in brskaš po forumih brez tipkovnice.

Tamala ima tak prenosnik, pa na njem riše in izdeluje videe. Brez touch screena niti ne zna več delat na računalniku.
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”

Uporabniški avatar
BackW00d
Član Subaru kluba
Prispevki: 5509
Kraj: Trbowle

Odgovor Avtor: BackW00d » 26. Avgust 2026, 08:59

Jaz mam dva laptopa doma. Službeni ima touch, privatni pa ne. In ja - večkrat se najdem pritiskat po ekranu na privatnem :)
Sometimes life goes sideways. That's where the fun begins....

Uporabniški avatar
ijuvan
Uporabnik foruma
Prispevki: 2461
Kraj: SG/LJ

Odgovor Avtor: ijuvan » 28. Avgust 2026, 22:12

Zanimivo, jaz pa skoraj nikoli ne uporabljam toucha, tipkovnica in pad mi zmagata. Pa sem bil ziher, da bo večino časa prepognjen...
The value of life can be measured by how many times your soul has been deeply stirred. (Soichiro Honda)

Odgovori

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov