Moj forester turbo (SF)
Moj forester turbo (SF)
Fantje, dejte mi mal pomagat s svojimi mnenji...
Že dalj cajta pač razmišljam da bi se rešil svojga jajčka, pa me je zadnč zrajcu en forester turbo in od takrat naprej sam še to čekiram...
V glavnem, včeri sm šel še enkrat mal bolj podrobno pogledat tega:
http://www.subaru-slo.net/userpix/_Fori1_1.jpg
http://www.subaru-slo.net/userpix/_Fori2_1.jpg
Neki napak in napikic sicer je na avtu, ampak men zgled dost OK. Treba bi blo barvat sprednji odbijač (napikan od kamenja), neki pikc je tud po havbi, Na voznikovem in zadnjem sedežu je nekaj lukenj, kar bi blo treba popravit oz. preoblečt. Tud mašina zgleda OK, laufa lepo, ni videt da bi kje spuščala kakšna tekočina. Servisiran je bil redno pri Kržiču. Sicer pa bi ga pred nakupom še na tester priklopil, da vidim če je tud tam vse OK.
S prodajalcem sva se menila, da bi mu dal svojga v račun - ponudu mi je cca. 3000 EUR, kar se mi zdi super cena. Ne verjamem da bi ga sam lahko prodal za ta dnar...
Kaj mislte, bi se splačal menjat, al ne??
Naj omenim še, da se morm odločit do petka, ker grem pol na dopust, 1.7. pa mam tko al tko registracijo in če bi se odloču, pol bi rad to poštimal brez da svojega še enkrat registriram...
Že dalj cajta pač razmišljam da bi se rešil svojga jajčka, pa me je zadnč zrajcu en forester turbo in od takrat naprej sam še to čekiram...
V glavnem, včeri sm šel še enkrat mal bolj podrobno pogledat tega:
http://www.subaru-slo.net/userpix/_Fori1_1.jpg
http://www.subaru-slo.net/userpix/_Fori2_1.jpg
Neki napak in napikic sicer je na avtu, ampak men zgled dost OK. Treba bi blo barvat sprednji odbijač (napikan od kamenja), neki pikc je tud po havbi, Na voznikovem in zadnjem sedežu je nekaj lukenj, kar bi blo treba popravit oz. preoblečt. Tud mašina zgleda OK, laufa lepo, ni videt da bi kje spuščala kakšna tekočina. Servisiran je bil redno pri Kržiču. Sicer pa bi ga pred nakupom še na tester priklopil, da vidim če je tud tam vse OK.
S prodajalcem sva se menila, da bi mu dal svojga v račun - ponudu mi je cca. 3000 EUR, kar se mi zdi super cena. Ne verjamem da bi ga sam lahko prodal za ta dnar...
Kaj mislte, bi se splačal menjat, al ne??
Naj omenim še, da se morm odločit do petka, ker grem pol na dopust, 1.7. pa mam tko al tko registracijo in če bi se odloču, pol bi rad to poštimal brez da svojega še enkrat registriram...
Zadnjič spremenil NoFEAR, dne 19. September 2007, 19:41, skupaj popravljeno 5 krat.
Jest mislim da je to pravi deal, glede ocenitve tvojega in da bi moral tud na svojega vložit kar neki keša, če bi hotu zrihtat + ta je le letnik 2000 - puhalo+visko diff zadej...NoFEAR napisal/-a:Menila sva se tud da bi mu dal svojga v račun - ponudu mi je cca. 3000 EUR, kar se mi zdi super cena. Ne verjamem da bi ga sam lahko prodal za ta dnar...
Verjetno bi tudi Kržič kej povedu o tem foriju - morda je za prašat dobermana in da on naprej vpraša... Jest osebni bi bil za to, ampak ga nej marucelj še prej res fajn pregleda predvsem kar se motorja tiče...
Če kdo pozna kogarkoli, ki bi lahko kej vedu o avtu, bi bil zlo hvaležen da mal povpraša... Ampak zadevo res morm spelat ta teden, če bom registriru svojga, ga bom pač vozu še naprej... 
Gorazd - inštalacijo lahko dobiš, 100% ne bom rabu...
Gorazd - inštalacijo lahko dobiš, 100% ne bom rabu...
Zadnjič spremenil NoFEAR, dne 22. Junij 2007, 14:18, skupaj popravljeno 1 krat.
Z Borutom Kržičem bom verjetno govoru v ponedeljek (glede na to,da ga glih ne poznam osebno... ga ne bom moril v nedelo); če se ti mudi, pokliči Msenjurja... onadva se dobr poznata.
Itak pa morš pomojem počakat do ponedeljka,... če hočeš, da pogleda v knjige na servisu/vpraša fotra,...
Zdaj mi je padlo na pamet, da lahko vprašam našega Joškota... on bo mogoče kej vedu; ga pokličem jutr; itak ma še moj kompresor

Za tester ti pa priporočam Mareta. Bo bolj temeljito kot uradni serviserji.
Itak pa morš pomojem počakat do ponedeljka,... če hočeš, da pogleda v knjige na servisu/vpraša fotra,...
Zdaj mi je padlo na pamet, da lahko vprašam našega Joškota... on bo mogoče kej vedu; ga pokličem jutr; itak ma še moj kompresor
Za tester ti pa priporočam Mareta. Bo bolj temeljito kot uradni serviserji.
Fiat.
Brez panike.
Brez panike.
Pred pondelkom itak ne morm nč zirhtat, tud na avtoprodaji ne, za nameček pa še delam popoldne... Tko da ti ga kr vpraš, ko se bosta dobila...
Cheno, še en vprašanje zate - Kukr sm zasledil na netu, naj bi bil to WRX motor. Kšne so razlike med WRX in WRX STi?
Cheno, še en vprašanje zate - Kukr sm zasledil na netu, naj bi bil to WRX motor. Kšne so razlike med WRX in WRX STi?
Zadnjič spremenil NoFEAR, dne 22. Junij 2007, 14:21, skupaj popravljeno 1 krat.
nofear: uf, nisem se nikoli poglabljal v te motorje, ker (še) nimam namena kupiti kaj takega, drugače pa naj bi bili motorji od STi ročno sestavljeni, sigurno druga turbina in ostale manjše stvari, drugače je bil pa ta motor od gozdarja ubit na 170hp, sigurno si z 0 truda na "stock" konjih od impreze(211 oz. 218hp)
The only treasure my car came with was rust...
OK, hvala Gorazd... Dej še vseen tamalga kržiča vpraš jutr, če se bosta lih vidla... Najbolj me zanima če je bil jermen res menjan pri 180t km...
Subi, 16-ke mislm dol vzet, da jih bom dal na foresterja, 15-ke sm pa mislu dat na avto. Če maš kšne druge primerne ki bi mi jih lahko dal kot zamenjavo, da bo avto še vseen v nekaj obut, pol se lahko kej zmenva...
Sicer pa bi ti jih odsvetoval, ker takrat niso ble najbolš poštimane (jebiga, šlampast ličar je grdo naredu), pa še za pozim niso OK, ker se ful sneg zadaj nabira, pa ne gre vn, je treba na roke spucat...
Subi, 16-ke mislm dol vzet, da jih bom dal na foresterja, 15-ke sm pa mislu dat na avto. Če maš kšne druge primerne ki bi mi jih lahko dal kot zamenjavo, da bo avto še vseen v nekaj obut, pol se lahko kej zmenva...
Sicer pa bi ti jih odsvetoval, ker takrat niso ble najbolš poštimane (jebiga, šlampast ličar je grdo naredu), pa še za pozim niso OK, ker se ful sneg zadaj nabira, pa ne gre vn, je treba na roke spucat...
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost