ooo, poglej, poglej kdo je kle
Klepetalnica - kar ne sodi drugam
Urejanje objav je ukinjeno zaradi masovnega popravljanja (brisanja) starejših objav s strani avtorjev; tako so določene teme izgubile rdečo nit, kar pelje v nepreglednost določenih tem;niva13 napisal/-a:verjetno zaradi meneno pa se koga
![]()
v glavnem tukajsnja cenzura pac
lahko pa se vedno celega skopiras, pa zbrises, pa na novo odpres pa skopiras in popravis kar si mislil
kolk sem zakomplicirala
Dokler ne uredimo časovne omejitve popravljanja lastnih objav (do pol ure po objavi) je popravljanje le-teh onemogočeno.
Na kratko: gre za samocenzuro uporabnikov; moderatorji s temi popravki nimamo nič. Kar pomeni, da je druga trditev v zgornjem citatu popolnoma napačna in zavajujoča.
Fiat.
Brez panike.
Brez panike.
Na drugem forumu ustvarjalca tega foruma se je pripetilo, da je pametnjakovič imel čas urediti cca. 60-70 svojih postov, na kar je postalo vsaj 30 tematik brezpredmetnih. Ker to je namreč forum s cca. 2%offtopici in teme imajo smisel. Nekaj je uspel rešiti z backupom baze ampak to je seveda potegnilo za sabo tudi izgubo tekočih objav in tako naprej.
Je pa vsaj nekaj dobrega to, da kot si rekla Tinchy vsak premisli kaj bo napisal. Če je sila velika lahko tudi prosi moderatorja, da kaj uredi ali premakne kam drugam če je potrebno.
Je pa vsaj nekaj dobrega to, da kot si rekla Tinchy vsak premisli kaj bo napisal. Če je sila velika lahko tudi prosi moderatorja, da kaj uredi ali premakne kam drugam če je potrebno.
ok, da ne bo izpadlo, da se spet kaj kregam, ker se niti pod razno ne mislim
samo pojasnim, ker Tinchy pa se kdo ne ve sploh za kaj gre
zbrisala sem par postov, that's it, dalec od masovke (kje se mi pa da), ker se je par Kekcev delalo norca iz napisanega (ceprav je bilo podano iz dejanskih popravil mojega prejsnjega avta), anyway to je to
zbrisala sem par postov, that's it, dalec od masovke (kje se mi pa da), ker se je par Kekcev delalo norca iz napisanega (ceprav je bilo podano iz dejanskih popravil mojega prejsnjega avta), anyway to je to
Brezveze se pritožuješ. V nadaljne pač piši to, kar misliš in za čemer dejansko stojiš. Ne pa da potem urejaš objave zaradi mnenja drugih. Mene ta funkcija moti samo iz enega razloga - ker včasih prehitro oddam post in pol vidm, da je kje kakšna vejica premalo al pa karkol podobnganiva13 napisal/-a:ok, da ne bo izpadlo, da se spet kaj kregam, ker se niti pod razno ne mislim
tuki se res strinjam z moderatorji. Tko v bistvu vse teme obdržijo svoj prvotni smisel in ni nekega popravljanja čez čas, da potem nekomu, k pride na novo in to prebere, nč ni jasno za kaj je šlo.
- TORA! TORA! TORA!
- Uporabnik foruma
- Prispevki: 1144
- Kraj: Zraven soseda
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost