Dodatni zaščitni loki...
Ja u profil objame tiste izbočene dele. Cevi pa so okrogle in ovira zdrsne pod njo, zato morajo biti nosilci od u profilov do cevi okrogli, da nimaš problemov z njimi.msenjur napisal/-a:a to mislis tko da objames karoserijo z u profili? sam pol tisti nosilci do cevi morajo biti tudi močni, saj so tisti največ obremenjeni...
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
hm, nimaš prov! rad bi, da grem pač lahko tam, kjer navadni avti ne morejo... Po čem sklepaš da me skrbi izgled? sej to delam tudi zarad izgleda... 30%. jest govorim o nepraktičnosti! če je zdej avto 10cm od tal, bo pol, ko bodo cevi spodaj recimo samo še 7, ker če bom šel čez oviro, bom z nosom prišel čez, recimo da manjka 1cm do grušta, pol bom pa zapel v tisto cev, k je 3cm debela... o tem jest govorim!
ampak nekje zadaj v mislih se mi zdi, da me res terenci čedalje bolj privalčijo... forester mi glih ni... kakšn Nissan Navaro... nekoč! sam to spet niso tapravi terenci... mah sej bojo legacyi uredu, sam do so mal višji!
ampak nekje zadaj v mislih se mi zdi, da me res terenci čedalje bolj privalčijo... forester mi glih ni... kakšn Nissan Navaro... nekoč! sam to spet niso tapravi terenci... mah sej bojo legacyi uredu, sam do so mal višji!
samo sklepala sem iz tvoje izjave "kaksen pa bo"
ce bi res prisel rad tam, kjer navadni avti ne morejo, si bos pac moral omisliti terenca, ker zal Legi za take stvari pac ni primeren, je se vedno navaden avto, ok moje mnenje
za terence ti pa tle lahko edino Nebivedu svetuje, jaz imam izkusnje samo z Nivo, ampak ta skor ziher nebi bila zate
ce bi res prisel rad tam, kjer navadni avti ne morejo, si bos pac moral omisliti terenca, ker zal Legi za take stvari pac ni primeren, je se vedno navaden avto, ok moje mnenje
za terence ti pa tle lahko edino Nebivedu svetuje, jaz imam izkusnje samo z Nivo, ampak ta skor ziher nebi bila zate
Potem pa daj 5mm železo, ki ga na robu pobrusiš tako da bo čez skalo zdrsnil, namesto cevi od u profila do cevi, ki ti ščiti. Cev za zaščito bi pa jaz dal samo 2cm in debelostensko, ker je dovolj.
Jst delam sedaj tole za svoj avto
http://img.photobucket.com/albums/v254/ ... 00x450.jpg
Cevi okoli in okoli da bodo ščitile blatnike in še spodaj bodo prišle pod prage.
Jst delam sedaj tole za svoj avto
http://img.photobucket.com/albums/v254/ ... 00x450.jpg
Cevi okoli in okoli da bodo ščitile blatnike in še spodaj bodo prišle pod prage.
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov