Možna rešitev odpovedi katalizatorja
Možna rešitev odpovedi katalizatorja
v primeru zamasitve, stopljenosti, skratka odpovedi katalizatorja, in ce ni financnih sredstev za nakup novega se ponuja ena zacasna resitev.
katalizator se odstrani, in se na njegovo mesto privari primena cev. V to cev se vgradi lamda sonda. Vendar se mora paziti pod kaksnim kotom se vgrajuje..ker polozaj zelo vpliva na delovanje le te. Poraba goriva se poveca za cca 1 liter.
---dodal gorazd---
popravil sem naslov teme; (Naslovi tem naj vsaj nakazujejo vsebino objave....)
LP
katalizator se odstrani, in se na njegovo mesto privari primena cev. V to cev se vgradi lamda sonda. Vendar se mora paziti pod kaksnim kotom se vgrajuje..ker polozaj zelo vpliva na delovanje le te. Poraba goriva se poveca za cca 1 liter.
---dodal gorazd---
popravil sem naslov teme; (Naslovi tem naj vsaj nakazujejo vsebino objave....)
LP
Pr subaruju je mal več dela ker je potrebno najprej združt dve cevi v eno in nato dat vmes cev z lambdo itd...
To sem jest naredu že leta 2002 na fiesti ker se mi je podrl katalizator. Ampak takrat si še na tehničnih lahko nategnu ene pregledovalce, ker niso merili plinov, le menjkati ni smel noben od loncev. Tako da sem jest imel katalizator še vedno gor ampak v notranjosti našvano cevko. Lambdo je pa mislim da fiesta imela bližje motorju če se ne motim
To sem jest naredu že leta 2002 na fiesti ker se mi je podrl katalizator. Ampak takrat si še na tehničnih lahko nategnu ene pregledovalce, ker niso merili plinov, le menjkati ni smel noben od loncev. Tako da sem jest imel katalizator še vedno gor ampak v notranjosti našvano cevko. Lambdo je pa mislim da fiesta imela bližje motorju če se ne motim
Jap. 2kg olajšan vstrajnik + 105KM mašina namesto stare 85KM. Avto gre zdej za šalo 170 po ravnini - včeraj sprobano. Treba bo samo še novo sklopko, pa bo zadeva odlična.zinki napisal/-a:nebivedu, ti si pač izjema no![]()
menjava motorja za močnejšega je že bila?
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov