Aktualni SUBARU oglasi avto.net 3
Pravila foruma
· Pri pisanju naslova oglasa se zaradi boljše preglednosti poslužujte okrajšav:
- P: (prodam)
- K: (kupim)
- M: (menjam)
- Po: (podarim)
· Iz naslova oglasa naj bo jasno razvidno kaj je oglaševani predmet,
· Besedilo oglasa naj bo kratko in jedrnato, vsebuje naj ceno, vaše kontaktne podatke (telefon ali elektronski naslov) in možen kraj prevzema.
· Pri pisanju naslova oglasa se zaradi boljše preglednosti poslužujte okrajšav:
- P: (prodam)
- K: (kupim)
- M: (menjam)
- Po: (podarim)
· Iz naslova oglasa naj bo jasno razvidno kaj je oglaševani predmet,
· Besedilo oglasa naj bo kratko in jedrnato, vsebuje naj ceno, vaše kontaktne podatke (telefon ali elektronski naslov) in možen kraj prevzema.
ugotavlam da ce hocem kupit 2. gen. 2.2 GX 4x4 potem moram ko vidim oglas poklicat se usest v avto in it vsaj pogledat, ker se cisto vsak k mi je zanimiv ali proda ali pa tkole oglas zgine(najbrz proda)
sam res tud enga se nisem sel gledat
sej 2.0 tudi pride v postev samo kaj ko takoj nima klime sibedaha ipd....
ps
opazam da obstajata dve vrsti tapet na sprednih vratih v 2. gen. legacy-ja
in sicer ena(starejsa?) ko je rocka za vrata zapret majhnavodoravna in integrirana v naslon za roko
in druga kjer je rocka za zapirat vrata vecja in se od naslona posevno dviguje proti vetrobranskemu steklu
kaj je fora tega obojega?
sam res tud enga se nisem sel gledat
sej 2.0 tudi pride v postev samo kaj ko takoj nima klime sibedaha ipd....
ps
opazam da obstajata dve vrsti tapet na sprednih vratih v 2. gen. legacy-ja
in sicer ena(starejsa?) ko je rocka za vrata zapret majhnavodoravna in integrirana v naslon za roko
in druga kjer je rocka za zapirat vrata vecja in se od naslona posevno dviguje proti vetrobranskemu steklu
kaj je fora tega obojega?
gorazd - hvala sej cifro od tega k je zginu mam in ju3 klicem, samo kaj ko vem da bo odgovor tak kt je bil zadnje 5al7x ja je pa pravkar bil prodan oz se bolje: "ja ravn sedaj se bo odpelal"...grrrr
sej bo
denar pod postlo, 1x na uro pregledovat avto.net, alfa mora zunej laufat da bo ogreta ko pride cas, clovek s testerjem na stand by, garmin navigacija ki hoce destinacijo od mene....pa mogoce pridem do kerega ogleda, ce ze ne do nakupa
(ce na poti ne srecam policajev in mi ga negdo ne kupi vmes ko se pogajam za kazen)
mal heca mora bit, sam tko se pocutim, k dejansko od vseh 2.2 gx k so bli ni vec nbenga
lp
sej bo
denar pod postlo, 1x na uro pregledovat avto.net, alfa mora zunej laufat da bo ogreta ko pride cas, clovek s testerjem na stand by, garmin navigacija ki hoce destinacijo od mene....pa mogoce pridem do kerega ogleda, ce ze ne do nakupa
mal heca mora bit, sam tko se pocutim, k dejansko od vseh 2.2 gx k so bli ni vec nbenga
lp
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost