T2... nore cene
T2... nore cene
Ne morem verjet...
http://www.t-2.net/?AUID=4DE65011E194120110C6
Siolov cenik dejansko izpade "smešen" (žalosten):
http://storitve.siol.net/internet/SiOL-internet/
http://www.t-2.net/?AUID=4DE65011E194120110C6
Siolov cenik dejansko izpade "smešen" (žalosten):
http://storitve.siol.net/internet/SiOL-internet/
Fiat.
Brez panike.
Brez panike.
Cene so že OK, ampak kaj ti to nuca, če je pokritost tko majhna...
Sej vem, piše tud da pospešeno gradijo optično omrežje, ampak beseda "pospešeno" ima pri mas itak zelo relativen pomen...Kraji, kjer je že možen dostop preko optike FTTH
Koper - Žusterna
Kranj - Planina
Kranj - mesto
Ljubljana - Dravlje
Ljubljana - Šentvid
Ljubljana - Šiška
To pa zagotovo drži,nam so pred dvemi leti ponujali in potem obljubljaliNoFEAR napisal/-a:Sej vem, piše tud da pospešeno gradijo optično omrežje, ampak beseda "pospešeno" ima pri mas itak zelo relativen pomen...
siol TV,pa je še danes nemogoče to storitev koristit
Važno da lahko pri nas gledamo samo SLO 1 in 2
"If in doubt,flat out"
Colin McRae
Colin McRae
loh gledaš "pridige za odrasle"Rasta napisal/-a:Pa kaj ti to pomaga, če pri tem, ko si pri t2 podpiraš cerkev. Zgleda da za te papke ni več nobene omejitve.Jst si rajš nogo odrežem, kot da grem na t2. :688668
"Mind is everything. Muscle - pieces of rubber. All that I am, I am because of my mind."
Paavo Nurmi
Paavo Nurmi
@rasta - najbrž so presrečni nad izborom filmov za odrasle
@karli - aktualne smešne in bedaste dogodke lahko pogledaš kar na youtub-u
Mah jest bom zaenkrat kar na wirelessu od kolega z 12Euri na mesec, mislim da je 4Mb čeprav net uporabljam predvsem za pregledovanja... malo manj vleke kakih SW-jev še manj pa MP3 in filmov...
@karli - aktualne smešne in bedaste dogodke lahko pogledaš kar na youtub-u
Mah jest bom zaenkrat kar na wirelessu od kolega z 12Euri na mesec, mislim da je 4Mb čeprav net uporabljam predvsem za pregledovanja... malo manj vleke kakih SW-jev še manj pa MP3 in filmov...
saj ce vam povem da pri meni net NI mozen in dokler nisem odkril WiFi-ja sem zivel na gprs-u in se pred tem na modemski 19200povezavi, ker je nasa tel. linija tok zlo cool.
sedaj sem pa odkril, da imam nadpovprecno znanje racunalnistva(ocigledno) in dejstvo, da zaradi lokacije(na hribcku)lahko z 26dB usmerjeno anteno "prisluskujem" lokalnim(privatnim) omrezjem, katerih uporabniki ne znajo uporabljati kupljene opreme.
in tako sem nasu mojo omiljeno Evo(no tko je dala ime svojemu pc-ju oz adminu), da je zenska sklepam samo zaradi moje lazje predstave.
boga reva je imela(preteklik) komplet odprto WiFi omrezje in vsak z 5 min casa je lahko surfal po netu oz po njenemu pc-ju...tukaj pridem jest dobra dusa, ki sem ravno testiral eno anteno jo najdem, se kake 15 min zabavam s tem da lahko pocnem vse kar hocem, potem se pa zamislim in v nastavitvah njenega routerja(ja tud to je blo odprto) zadevo malo priprem(ona+jest sva lahk gor), postavim gesla, da ne more kar kdorkoli spreminjat teh stvari in tako ze kar nekaj casa koristim internet preko nje, ona pa uziva v kar dosti izboljsani varnosti svojega WiFi omrezja....
ce se nebi nameraval preselit bi ji prej ze povedal, tako ji bom pa ko se preselim na njeno namizje(ja tud ke lahko grem ce bi mi glih pasal) nalepu en "preberime.txt" kjer bo moj kontakt+da je imela odprto in ce hoce ji porihtam varnost+hvala za i-net+cokolado v zameno lahko prevzames ce se hoces dobit IRL....
povezava je najverjetneje na T2 vlece solidnih realnih240kbps, v slabem vremenu malo prekinja drugace pa ni krize
vem da sem s tem ogrozil moj dostop do neta, samo ljudje kaj kupujete stvari k ne vete kak se dela z njmi in jih potem se sami rihtate...pomislite koliko sranja bi lahko naredil ce bi le htel(njen ip, njen AP, njena odgovornost, jest bi pa ne vem dos-al nek *.gov server...aj aj aj)
sedaj sem pa odkril, da imam nadpovprecno znanje racunalnistva(ocigledno) in dejstvo, da zaradi lokacije(na hribcku)lahko z 26dB usmerjeno anteno "prisluskujem" lokalnim(privatnim) omrezjem, katerih uporabniki ne znajo uporabljati kupljene opreme.
in tako sem nasu mojo omiljeno Evo(no tko je dala ime svojemu pc-ju oz adminu), da je zenska sklepam samo zaradi moje lazje predstave.
boga reva je imela(preteklik) komplet odprto WiFi omrezje in vsak z 5 min casa je lahko surfal po netu oz po njenemu pc-ju...tukaj pridem jest dobra dusa, ki sem ravno testiral eno anteno jo najdem, se kake 15 min zabavam s tem da lahko pocnem vse kar hocem, potem se pa zamislim in v nastavitvah njenega routerja(ja tud to je blo odprto) zadevo malo priprem(ona+jest sva lahk gor), postavim gesla, da ne more kar kdorkoli spreminjat teh stvari in tako ze kar nekaj casa koristim internet preko nje, ona pa uziva v kar dosti izboljsani varnosti svojega WiFi omrezja....
ce se nebi nameraval preselit bi ji prej ze povedal, tako ji bom pa ko se preselim na njeno namizje(ja tud ke lahko grem ce bi mi glih pasal) nalepu en "preberime.txt" kjer bo moj kontakt+da je imela odprto in ce hoce ji porihtam varnost+hvala za i-net+cokolado v zameno lahko prevzames ce se hoces dobit IRL....
povezava je najverjetneje na T2 vlece solidnih realnih240kbps, v slabem vremenu malo prekinja drugace pa ni krize
vem da sem s tem ogrozil moj dostop do neta, samo ljudje kaj kupujete stvari k ne vete kak se dela z njmi in jih potem se sami rihtate...pomislite koliko sranja bi lahko naredil ce bi le htel(njen ip, njen AP, njena odgovornost, jest bi pa ne vem dos-al nek *.gov server...aj aj aj)
birdy - kantena?
po možnosti levo, da ne boš slabe volje, ko boš vstal s postelje.
jaz grem pa na 10/10 za 14 EVRjev...
razliko raje spijem... al pa nalijem 20 litrov bencina vsak mesec.
pred letom in pol sem Siolu plačeval 12.000 sit za 4/0,5 mbit; pa še to zato, ker sem se "švercal" na sestrin študentski status.
Zdej že dobro leto veselo surfam za 27 evrjev... (dvakrat višja hitrost - 8/1mbit).
Konkurenca je dobra pubeci; ni važno al je leva al desna;
Pa če priznate al ne.
Glede na to, da se bodo nižale cene tudi nam, ki smo brez oprike, novica sploh ni slaba.
Ti si jo kar reži;Rasta napisal/-a:Pa kaj ti to pomaga, če pri tem, ko si pri t2 podpiraš cerkev. Zgleda da za te papke ni več nobene omejitve.Jst si rajš nogo odrežem, kot da grem na t2. :688668
jaz grem pa na 10/10 za 14 EVRjev...
razliko raje spijem... al pa nalijem 20 litrov bencina vsak mesec.
pred letom in pol sem Siolu plačeval 12.000 sit za 4/0,5 mbit; pa še to zato, ker sem se "švercal" na sestrin študentski status.
Zdej že dobro leto veselo surfam za 27 evrjev... (dvakrat višja hitrost - 8/1mbit).
Konkurenca je dobra pubeci; ni važno al je leva al desna;
Pa če priznate al ne.
Glede na to, da se bodo nižale cene tudi nam, ki smo brez oprike, novica sploh ni slaba.
Fiat.
Brez panike.
Brez panike.
Moste pridejo za Bežigradom (zdaj že počasi asfaltirajo...).NoFEAR napisal/-a:Sej vem, piše tud da pospešeno gradijo optično omrežje, ampak beseda "pospešeno" ima pri mas itak zelo relativen pomen...
Za vse ostale:
Za vse informacije glede Gratelove optike FTTH (edine prave optike), se je potrebno obrniti na LOKALNE OBLASTI, saj one dovoljujejo izgradnjo in predpisujejo zneske služnosti. Gratel je, kot se govori naokoli, pripravljen narediti optiko FTTH povsod, kjer je interes prebivalstva. Torej le hrabro do župana!
Fiat.
Brez panike.
Brez panike.
Zakaj pa pol u baumaxu kupuješ stvari? Sej baumax je tut cerkven!!! (to je tist pod šparom - majo samo posvečeno robo - dela dokler je kej tiste njihove vodice gor, pol pa crkne)Rasta napisal/-a:Pa kaj ti to pomaga, če pri tem, ko si pri t2 podpiraš cerkev. Zgleda da za te papke ni več nobene omejitve.Jst si rajš nogo odrežem, kot da grem na t2. :688668
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
tist WPA password in vezat dostop na MAC adreso pa tudi ni tak problem vpisat, vsaj to ze lahko pomagabirdy napisal/-a: vem da sem s tem ogrozil moj dostop do neta, samo ljudje kaj kupujete stvari k ne vete kak se dela z njmi in jih potem se sami rihtate...pomislite koliko sranja bi lahko naredil ce bi le htel(njen ip, njen AP, njena odgovornost, jest bi pa ne vem dos-al nek *.gov server...aj aj aj)
drgac pa mene zanima, kako se kaj obnese tv na T2
(ce kdo upa priznat, da to ima)
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov