prispeuk-svet
nelegalne dirke...
nelegalne dirke...
kaj mislte u tem?! se kdo udeležuje?! jst se doskrat sam vozm pa ne, mogoče mal gume smodim na parkplacu
prispeuk-svet
prispeuk-svet
Če sm tam, potem imam avto parkiran in se pogovarjam z ljudmi. Da bi pa norel, mi pa na pamet ne pride, ker je preveč ljudi. Če bi bile ceste prazne, potem niti ni problema, ker pa so ceste polne tistih, kinorijo in zraven še gledalcev, je pa tko kot se vidi na prispevku.
Pa do sedaj sicer nisem zasledil alkohola, vidim pa na posnetku vsaj 2 pijana osebka, ki pa jih ponavadi ni tam. Očitno sta prišla škodo delat ostalim, ki smo trezni.
Pa do sedaj sicer nisem zasledil alkohola, vidim pa na posnetku vsaj 2 pijana osebka, ki pa jih ponavadi ni tam. Očitno sta prišla škodo delat ostalim, ki smo trezni.
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
Upam da voznik rdečega Swifta ne bo kdaj poletel med gledalce...
Bil sem 1x na "starem" Rudniku - tam kjer so kasneje nasuli pesek; ker me ni pritegnilo... me ni bilo nikoli več.
Prispevku bo verjetno spet sledil "ukrep" - spet ena serija izrednih tehničnih; potem bo stok in jok...
Bil sem 1x na "starem" Rudniku - tam kjer so kasneje nasuli pesek; ker me ni pritegnilo... me ni bilo nikoli več.
Prispevku bo verjetno spet sledil "ukrep" - spet ena serija izrednih tehničnih; potem bo stok in jok...
Fiat.
Brez panike.
Brez panike.
- TORA! TORA! TORA!
- Uporabnik foruma
- Prispevki: 1144
- Kraj: Zraven soseda
- TORA! TORA! TORA!
- Uporabnik foruma
ej stara, pa to pol ni več poante..na pisti lohk vsak dirka, tuki tko te pa pol murjaki doma iščejo..to ti ful adrenalina šopaniva13 napisal/-a:jaz se pa strinjam s komentarji, da bi morali naredit dirkalisce, seveda z dostopno ceno uporabnine, ne pa enostavno ukinit karkoli se z avtomoto sportom v Sloveniji dogaja
jah nimaš kej..no jezt mislm tko...lahko bo 1000 pist..sam vedno bojo ilegalne dirke...
če ne druzga pa zarad $$$.... ker uporaba cest gratis ob registraciji
- TORA! TORA! TORA!
- Uporabnik foruma
- TORA! TORA! TORA!
- Uporabnik foruma
z mojo 'ta velk' ekonom lonc mašinco definitivno necheno napisal/-a:pa brez burnoutov tud
če bi mel 150 kojnu kukr jih ma tale, pol pa ja http://www.youtube.com/watch?v=LAz8AGTLKTk
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov