nov lastnik - kup vprašanj
Jest mam legacya 96 2,5 GX sam da mam jest to nesreco da mam zračno vzmetenje kr je super dokler dela ce pa crkne je nov eden 750 EUR pa pustmo to jest ti sam svetujem da dobr gledas vodo ker je pr temu 2,5 motorju problem tesnilo na glavi jest sm ga že menal pa je mel avto 160k kostal me je pa 800 EUR drugac sem pa zlo zadovoln z njim tko da sm se enga kupu morm rect d sm kr fen ratu pa srecno vožno.
lp
lp
Slišal sem eno zgodbo, ki pravi da se v sistemu pojavijo neki zračni mehurčki, ki lahko ustvarijo posledično zračni žep in zaradi tega pride do okvare oz. zatajitve termostata. Amerikanci to rešujejo baje s kako dodatno minimalno luknjico v termostatu, da prepušča take neumnosti.subarko napisal/-a:da dobr gledas vodo ker je pr temu 2,5 motorju problem tesnilo na glavi
lp
tud pr men so se začeli pojavljat mehurčki in s tem nenormalen pritisk tako da je popustil pokrovček od hladilnika posledično se je s tem motor pregreval do konca, ko se je vse skupaj začel sem najprej menjal pokrovček ker sem upal da je problem samo v pokrovčku ampak to ni nič pomagal tud menjava termostata ne sej sem vseskoz upal da ni tesnilo na glavi ampak na koncu je blo prav to.
lp
lp
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov