Aktualni SUBARU oglasi avto.net 3
Pravila foruma
· Pri pisanju naslova oglasa se zaradi boljše preglednosti poslužujte okrajšav:
- P: (prodam)
- K: (kupim)
- M: (menjam)
- Po: (podarim)
· Iz naslova oglasa naj bo jasno razvidno kaj je oglaševani predmet,
· Besedilo oglasa naj bo kratko in jedrnato, vsebuje naj ceno, vaše kontaktne podatke (telefon ali elektronski naslov) in možen kraj prevzema.
· Pri pisanju naslova oglasa se zaradi boljše preglednosti poslužujte okrajšav:
- P: (prodam)
- K: (kupim)
- M: (menjam)
- Po: (podarim)
· Iz naslova oglasa naj bo jasno razvidno kaj je oglaševani predmet,
· Besedilo oglasa naj bo kratko in jedrnato, vsebuje naj ceno, vaše kontaktne podatke (telefon ali elektronski naslov) in možen kraj prevzema.
Sej dajo tudi na leasing ali poloznice
Se en cenejsi outback, pa se prodaja ze kar nekaj casa
http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?ID=1361844
Se en cenejsi outback, pa se prodaja ze kar nekaj casa
http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?ID=1361844
Ta modro/viola je tudi izredno lepa barva. Je pa ta avto tudi v salomoncu in je iz italije. Sem klical. Bo pa treba menjat zadnji levi ležaj, če imam prav v spominu. Pa avtomatika nebi nikoli imel...
@msenjur - zaradi radia sem resno mislil, da je lahko kaj cenejši. Lahko bi imel kakšen super duper bose sistem ipd in bi pač znižalo ceno, ker je ven pobran...
No, kako je pa s temi HPji, ko sem malo prej spraševal? Zasledil sem edino 165hp automatic in pospešek 10,5s 0-60mph. Drugih podatkov nisem zasledil.
@msenjur - zaradi radia sem resno mislil, da je lahko kaj cenejši. Lahko bi imel kakšen super duper bose sistem ipd in bi pač znižalo ceno, ker je ven pobran...
No, kako je pa s temi HPji, ko sem malo prej spraševal? Zasledil sem edino 165hp automatic in pospešek 10,5s 0-60mph. Drugih podatkov nisem zasledil.
to, da je iz Italije je zame se vecji minus kot, da je avtomatik ........me ze ne mika vecblabla napisal/-a:Ta modro/viola je tudi izredno lepa barva. Je pa ta avto tudi v salomoncu in je iz italije. Sem klical. Bo pa treba menjat zadnji levi ležaj, če imam prav v spominu. Pa avtomatika nebi nikoli imel...
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov